מפחדת שיכאב לי קצת. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני נשואה טרייה..
    וולפעמים כואב לי כשאנו מקיימים יחסים..
    יש עצות לזה?
    בעלי מושלם, הוא עדין, סבלני, תומך ומבין, כך שאני הבעיה (:
8 תגובות
עמוד 1
  • היי ברוכה הבאה

• תודה רבה לך (:
  • אילת חן, ברוכה הבאה לפורום, מאחלת לך שהות קצרה כאן.. לשאלתך, לדעתי, כדאי לך לפנות לרופא שיבדוק אם הכל תקין, יכול להיות משהו פצפון, שקל מאד לפתור אותו, ושיפסיק לך את הכאבים. גם לי היה כאבים בהתחלה, חשבתי שזה בגלל שאני לא מרפה מספיק וכו׳.. אחרי 4 חודשים הלכתי לרופאה על עניין אחר, ועל הדרך אמרתי לה גם את זה, היא בדקה ואמרה שנשאר חלק מהבתולים, ולכן יש כאבים ופתרה את זה בכמה דקות (וזה אפילו לא אסר אותנו).. בקיצור- למה סתם לסבול? תבדקי, ואם זה סתם מלחץ, לפחות תדעי שהכל בסדר, ותהיי יותר שקטה.. בהצלחה!!
  • קודם כל מזל טוב :)
    תנסי להיות רגועה כמו ששירה כתבה.. כשאנחנו לחוצות העניין זה הרבה יותר כואב.. יש חומרי סיכה שעוזרים לחדירה חלקה יותר ככה שפחות יכאב:)
    עם הזמן את תתרגלי ותהני מזה! בהתחלה זה ממש מלחיץ ואח"כ
  • חומר סיכה על בסיס מים מאד עוזר.|(יש בסופר-פארם )

/]
  • ממש תודה, איזו הענות מהירה (:
    באמת כשהתמשנו בקיי.ויי היה מצוין. אך לפעמים קצת כואב של לחץ.. אולי זה כי אני לא רפויה וקצת מפחדת.. אז.. אקח לתשומת ליבי (:
    ובקשר לבדיקה, לא חשבתי על זה, אם זה יקרה שוב אעשה כדברייך (;
  • היי אילת, ראיתי שהבננות ענו כבר, רק רציתי להגיד - כתבת שאת הבעיה...את לא בעיה, את מסתגלת ומתרגלת וזה טבעי ונורמלי :) ואני מבינה שגם חדש :) אז בכלל ברור שזה טבעי:) בהצלחה :::)))
  • היי איילת גם לי בהתחלה הי קשה מאוד וממש כואב פשוט תנסי באמת כמו שהבנות אמרו כאן , לנשום ולהירגע וכמובן ג'ל סיכה תמיד עוזר ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה