בחילה ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היתי עם בעלי עכשיו בסופר בקניות פתאום נעצרתי התחלתי לבכות הוא לא מבין מה יש לי ואני אומרת לו אני עומדת להקיא ובחיים לא הקאתי מה אני עושה??פשוט רצתי לאוטו השארתי אותו עם העגלה וכל הדברים והוא בהלם !!!!! זה נוראאאאא פשוט אין לי חשק לכלום ופעם ראשונה הרגשתי מה זה ,אני מחזיקה אץ עצמי לא להקיא שתיתי מלא מלא מים .וזאת רק ההתחלה ..מה יהיה הלאה ?בעלי כולו מפוחד איזה חמוד הוא!! אבל בכל זאת מאחלת לכולכן שלא משנה איזה סבל נסבול העיקר שנגיע לחדר לידה ונצא ממנו בשלום ובידיים מלאות ...מגיע לכןןןןן
5 תגובות
עמוד 1
  • אוי מסכנה, איזה לא נעים זה בטח...באיזה שבוע את?
    בהריון הראשון לא היו לי בחילות והקאות בכלל, מקווה שגם הפעם זה יחלוף על פני!
    תרגישי טוב

• שבוע 6 ..לא יודעת מה עובר עליי הגעתי לבית התחלתי לבכות סתם פשוט סתם :/ יהיה בסדר בע״ה
  • אויש :( לא נעים!
    אני עם בחילות בלי שום הריון :(

תנסי לאכול בכמויות קטנות... הבנתי שזה עוזר..
    בשורות טובות :)
  • בסדר זה טוב תתרגלי עוד מעט זה יהיה בגלל הריון :)
  • היי מאמי לא רוצה חס ושלום לייאש אותך אבל גם לי היו בחילות ממש קשות בהריון שלי והיו מצבים שהייתי דוחפת אצבע (אני יודעת שזה נשמע רע) רק כדי להירגע ושזה אחרת לא הייתי נרגעת כל היום עד שהייתי מקיאה ,
    ויואו את לא יודעת כמה בכיתי בהריון סתם , זה בגלל ההורמונים ,
    מאחלת לך שבקרוב תגלי שכל התחושות הללו הם בגלל הריון .!
    מחזיקה אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה