הקלאב הוטל האלה רררררררררררררררררררררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות הגענו לאילת אחרי נסיעה לא קלה בכלל.
    נועם ייללה בלי סוף ונאלצנו לעצור 3 פעמים.
    ללהב גם לא היה קל ומדי פעם נשברה.

הגענו עייפים תשושים רעבים ורק רצינו להיכנס לחדר.
    ואז גילינו שלא נותנים לנו את החדר שמגיע לנו עם נוף לבריכה (לבעלי יחידות זה שנה עם נוף לבריכה ושנה עם נוף לאכסנית נוער/קניון.
    תקציר קטן שנה שעברה לקחו לחמתי את התאריך שמגיע לה בסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר, הורידו לה 3 ימים, הכל בגלל שהיא פספסה את מועד התשלום כי הם שלחו את המכתב לכתובת שגויה והוא לא הגיע. והם ציפרו בשנה נוספת עם נוף לבריכה וב2 ארוחות בוקרת הרבה מה לעשות לא היה אז קיבלו את זה וזהו.
    אז עכשיו באים ואומרים ששנה שעברה היינו עם נוף לבריכה ולכן השנה לא מגיע. וכמה שניסינו להסביר שזה היה פיצוי ולא הטבה ושזה נבע מאשמה שלהם ולא שלנו - כלום לא עבד.
    הגענו עד ליחסי ציבור שלהם ואטומים רצח ברמה של מגעלים עם שירות הכי מחורבן שנתקלתי בחיים שלי.
    בסוף נכנסנו ללשכת מנכל (כן כן לא מוותרים) - והבטיחו לנסות לעזור לנו מחר ולהחליף לנו חדר.

להב נורא בכתה שהיא לא רוצה את החדר שקיבלנו כי הבטחנו לה שהיא תראה את הבריכה מהמרפסת

12 תגובות
עמוד 1
  • טוב אני מתחילה למספר כבר מעכשיו !

1

מקווה שמחר אני לא אמשיך למספר ותהנו בענק

• כפרה עליך את לא מכירה אותי עדיין נהנינו
    סתם מבאס שקיבלנו חדר כל כך מאוחר שאפילו בריכה לא הספקנו ולהב נורא התבאסה.
    ומחר נמשיך להנות ואפילו נהנה יותר - ויחד עם זאת עדיין לא נוותר להם

• סומכת עליךךך

• אוי.. אני הייתי מציעה לך לשחרר.
    גם ככה רוב היום אתם מחוץ לחדר, לא?

לכו, תהנו ותקרעו ת'עיר

• איזה מעצבנים
    אבל אלינור צודקת אולי יהיה עדיף לשחרחר..

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • כמה אפשר לראות אותם מנצלים וגוזלים ומרמים אנשים מבוגרים כמו חמי וחמתי ועוד אלפי אנשים אחרים?
    די נמאס!!
    הפעם אני לא מתכוונת לסתום וזה יגיע עד לתלונות הציבור והגנת הצרכן וכו וכו
    לא מפצים מישהו ואז לוקחים לו את הפיצוי בלי להניד עפעף - תודו שטעיתם ושאתם בבעיה כי אין חדרים פנויים - תציעו פיצוי הולם אחר - אבל אל תנסו להפוך את זה לכיוון שלנו ועוד לשקר שזה בהסכמה
    וזה עוד בלי לספר לכן איך דיברה אלי ביום חמישי פקידה שלהן בטלפון - אלוהים ישמרני כמעט נחנקתי מהשוק

אמנם זאת הטבה נהדרת שבוע מלון חינם על חשבון חמתי - אבל עדיין כואב לי שמרמים אותם ככה

• ולכל מי שמודאגת - השיחה חמש דקות עם לשכת מנכל מחר לא תהרוס לנו את הטיול
    ברוך השם אנחנו נהנים ואני ובעלולי קצת מתרעננים עם הבנות

• אני שונאתתאת קלאב הוטל.
    בעעעע היינו שם שנה שעברה שבוע מראשון עד ראשון קנינו את היחידה ממישהו..
    פשוט זוועה גם קיבלנו נוף לקניון/ אכסניה..
    השירות שם על הפנים
    ותני לי לתת לך המלצה קטנה..
    אל תעזו לקנות שם ארוחות.. כלומר להיכנס לחדר אוכל שם האוכל זוועה כאילו עשו טובה שהם מבשלים..
    וגם רמת הניקיון לא משהו....

העיקר שתצאו מהמלון תהנו ותבלו..!!!!

• גם אני לא מתה על המלון הזה
    אבל אני סומכת עליך שאת תראי להם מזה ולא תוותרי - למרות שרוב הזמן אני מניחה שתהיו בחוץ

יאלה לכי תקרעי את אילת כמו שאת יודעת - תהנו

• העיקר שתמשיכו לבלות וליהנות למרות היחס הזה
  • אה וואי זה אומר שהוא הולך לקבל היום עוד 2 זריקות - מסכן שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה