היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אווווווווווף זה כלכך קשה שתי העיניים שלי אדומות ונפוחות כאילו אין מחר ממש ניראת כמו נרקומנית מהתחנה המרכזית הישנה בתל אביב והילדים שלי שרגילים להיות איתי 24 שעות פתאום כמעט ולא רואים אותי מתגעגעת אליהם כלכך.. ואמאאא אויייי אמאאא יקרה שלי כלכך מתגעגעת כלכך אוהבת וממש לא מעכלת זהו שפכתי תודה שקראתם עד פה.
17 תגובות
עמוד 1
היי מאמי, מצטערת שדוקא בתקופה הזאת לא יוצא לנו לדבר. אין לי הרבה מה לומר, שתנוח על משכבה בשלום.עכשיו היא חופשיה מהכבלים שהחזיקו אותה פה במצב לא נוח ולא נעים.היא שומרת עליכם מלמעלה. מנשקת ומחבקת.
ממי כתבתי לך תגובה כל כך ארוכה ובסוף מחקתי הכל. סורי שפכתי יותר מדי בשביל הפורום אכתוב לך בפרטי ופה קבלי
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מצטערת בשבילך כ"כ נשמה שלי תנוחמו מהשמיים ולא תדעו עוד צער חיבוווווווווק
מאמי שלא תדעו עוד צער שולחת לכם מלא
אנחנו לא מכירות אבל אני חושבת עלייך הרבה עצוב לי בשבילך נורא ועצוב לי גם עליה - החיים כל כך לא הוגנים לפעמים אני מקווה שאולי העובדה שהיא כבר לא סובלת מנחמת במידה מסוימת.. אני לא אתיימר אפילו להבין מה את מרגישה אבל לאבל יש שלבים ובהתחלה לא מעכלים ולוקח זמן להתרגל למציאות החדשה ולחוסר האדיר שהיא השאירה היא תמיד תהיה בלב שלך
תודה על החיבוקים בנות אין לכן מושג כמה שזה עוזר תודה גם לבנות ששלחו SMS והודעה בפייסבוק מעריכה את זה..
יפה אני יודעת שכלום לא ינחם או יעזור... שתדעי מעכשיו רק שמחות