שאלה לגביי מיטה\עריסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנינו מיטה לתינוק, האם אני צריכה בכל זאת עריסה??

לפי ההגיון אין צורך בגלל שלמה אני צריכה להשכיר אם כבר עומדת המיטה בחדר..
    אבל אוליי אני טועה.. אז אשמח לקצת ידע :)

5 תגובות
עמוד 1
  • תראי, בעיקרון, מיטת תינוק היא מרחב ענק לבייבי להסתגל אליו אחרי הצפיפות של הרחם.
    זה יכול להקשות עליו.
    מה שאנשים עושים, וגם אני... במשך תקופת זמן מסויימת, הבייבי ישן באמבטיה של העגלה! ובמשך עוד כחודשיים ישן בעריסה. אבל אין שום דבר שמחייב ששלך לא יסתדר במיטה שלו.
    בכל אופן- רק להשכיר ביד שרה, לא צריך לקנות...

בהצלחה

• אני לא השתמשתי בעריסה.
    ישר שמתי אותם במיטה.

הפעם אני ככל הנראה אשכיר עריסה אבל רק כי המיטה תהיה תפוסה (הטורנדו עדיין קטנה והיא צריכה מיטת תינוק, ואני לא הולכת לקנות עוד אחת)
  • אנחנו ישר שמנו את אריאנה במיטה והיא דווקא התאהבה במרחבים הפתוחים ומיד התחילה לישון עם הידיים פרושות לצדדים, שחלילה אף אחד לא יתפוס את המקום שלה
  • אני שמה את עמית עדיין בעריסה ליידי.
    זה נעים לה ולי!
    כשהם יוצאים הם פיצים ממש ומחפשים את המקום הקטן הזה להתכרבל בו והמיטה שלהם ממש ענקית עבורם- זו דעתי.

אנחנו השכרנו בשילב אבל אני משאירה אותה אצלי כבר לילד הבא

• אני עשיתי כמו שירן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה