עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בוקר טוב,
    ביצעתי היום בדיקת הריון ביתי של יס אור נו ויצא שלילי ..
    מצד שני המחזור עוד לא הגיע ואני די מבולבלת לגביי התאריכים כבר.
    המחזור האחרון היה ב9.8 אבל הביוץ היה ממש מוקדם ב20.8 ולכן חשבתי שאני צריכה לבצע את הבדיקה היום (לאחר שבועיים) אבל מצד שני המחזורים בחודשים האחרונים נעו סביב ה32 יום בממוצע..( אנחנו מנסים כבר חמישה חודשים).
    אולי זה היה מוקדם מדי לנסות?
13 תגובות
עמוד 1
  • עוד משהו- אני רגילה שלפעמים לפני מחזור יש לי כתמים חומים אבל בחיים לא קרה לי שהיה דם ממש! ועכשיו גם אין הפרשות חומות.. זה מה שגרם לי לחשוב שזה זה, אני עדיין חושבת שאולי יש סיכוי
  • מאממי!! בדקת מוקדם מידי!!!
    תחכי עוד קצת.. תראי מה קורה לגוף שלך :)

יכול להיות שהביוץ איחר - בדקת ביוץ עם מקלות או לפי חושב היה ביוץ ב20?

חכי לפחות עד ה10.9 ואם לא תגיע המכשפה תעשי עוד בדיקה.. הבנתי שיס אור נו רגישה יחסית..

בשורות טובות מתוקה!
  • לא בדקתי עם מקלות- בעלי רוצה שכל העניין ייעשה באופן טבעי וספונטני ושלא נילחץ מזה..
    פשוט היו לי כאבים חדים כמה שעות שלא מתירים ברירה לחשוב אחרת.
    מתי נראה לך שאפשר לנסות שוב? תודה מותק!
  • היי מתוקה, עדיין יש סיכוי, בדקת מוקדם, מומלץ לבדוק יומיים אחרי האיחור, בהצלחה
  • באמת בדקת מוקדם
  • טוב תודה בנות:) אעדכן בהמשך...
  • גם המחזור שלי מאופיין בכתמים חומים לפני ואחריי..וכשהם לא הגיעו ישר הבנתי שיש כאן משהו :) תמתיני עוד כמה ימים לפחות עד הזמן המקסימאלי שבד״כ היית מקבלת 32 יום..בהצלחה
  • בדקת מוקדם!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יש לך עוד שישה ימים1!!!! בדקת ממש מוקדםם!!!ברור שזה לא יזהה כלוםם

תבדקי שוב עוד שבוע...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היי הייתי היום אצל רופאת נשים לבדיקה כללית והיא אמרה לי בצורה די מזלזלת שה20.8 זה לא היה ביוץ "אולי גזים״ לדבריה ואני יודעת מה הרגשתי.. היא אמרה שהדימום החד פעמי ב30.8 הוא בטח הביוץ אבל זה נראה לי כל כך לא הגיוני גם מבחינת התאריכים. בכלל הפחידה אותי, כמעט צעקה עליי על זה שלא עשיתי כל מיני בדיקות דם לפני תכנון הריון, אולטרהסאונד, בדיקת שד... מה היא רוצה גם אתן נשלחתן לבדיקות הללו?
  • איזו התהגות זאת? אני במקומך הייתי מחליפה אותה ,אפילו אם היא רוצה להמליץ לך על בדיקות יש דרך לדבר עם בן -אדם.
  • מאמי קודם כל תחילי רופא מה זה התנהגות הזאת ?! גועל נפש
    מאמי אני גיליתי שאני בהריון בשבוע 11 ולא עשיתי שום בדיקות לפני ..
    אז לא יקרה שום דבר עם תעשי עכשיו .. אל תלחצי ..
  • קודם כול גם לדעתי בדקת מוקדם מידי תחכי עוד כמה ימים ותעשי שוב בדיקה
    ואל תשכחי לעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה