אלה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שני דברים לי אלייך:

1. למה את עדיין קוראת להודעה שלך בדביק "מפגשון"?

12 תגובות
עמוד 1
  • ווואי נשבעת לך שרציתי לפתוח שרשור ולהגיד לך כמה החתימה שלך יפה וברושששש מעלפת 5555

• תשמעי קרן וורד או לא וורד - יצא לך מאלף!!!
    מליון חמסלולות על ברוש'.
    איך את מעלה את הקובף של וורד אח"כ לחתימה? בתור תמונה? באיזו אתר את מעלה תמונות?

• יסמין וליבי - תודה.

• בר פשוט מושלמת...

• קרן, קודם כל - החתימה מעלפת!
    דבר שני, למה את עושה עבודה כפולה עם הוורד והצייר?
    את יכולה להכין הכל בפאוור פוינט וישר לשמור כקובץ JPG ולגזור אח"כ גם את הלבן המיותר

• אולגה - רעיון מעולה!

• באמת חתימה מעלפת

• אגב, קרדיט על צילום התמונה של בר לאלה המוכשרת.

• 1.חחחחח תכלס.המשימה הבאה שלי להיום!
    2.אני התחלתי בפיינט..ואז עברתי לפוטושופ 5..שזה בהשוואה לפוטושופ של היום-פיינט :)
    בכל אופן זה המן זמן של סבלנות והתעסקות בזה..שנה שישבתי בבית והתעסקתי סשטויות מהסוג הזה:)
    כשעושים מליון פעם אותו דבר אז לומדים
    אה וחוץ מזה..בעלי למד פוטושופ בקורס..והייתי שואלת אותו כל דבר שהייתי נתקעת איתו.[תגידי לי מה בעקרון מעניין אותך ואסביר לך.

דברו איתי בפייסבוק
  • פוטושופ או לא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה