נופקי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סורי שאני נדחפת אבל החלטתי לענו לך על השאלות ששאלת בפורום הנקה:
    אני שואבת חלב, ואני מאחסנת אותו בתוך בקבוקי זכוכית קטנים ( הבקבוקי מטרנה שחילקו בבית חולים) וכשאני רוצה להאכיל אני שמה את הבקבוק זכוכית בתוך כוס עם מים רותחים עד שנהיה חמים ונותנת לבת שלי...
    אני לא הורסת את החלב ככה נכון? הוא בין פושר לחמים
    *** אל תשימים במים רותחים, שימי במים חמים, הטמפרטורה הסופית שלו אמורה להיות בטמפ' הגוף

ועוד שאלה קטנה- לפעמים אני מניקה את הקטנה, חייב לשטוף את הפטמות בין האכלה להאכלה?
    *** אני לא שמעתי על זה, הפטמה מפרישה חומר שהוא בין השאר שומר על הגיינה שלה. את יכולה להוציא טיפה חלב בסוף ההנקה ולמרוח על הפטמה

ואם אני שואבת חלב אחרי שהיא ינקה זה אומר שבור החמיץ?
    *** בציצי בניגוד לבקבוק יש רק יציאת חלב, אין כניסת רוק ולכן הוא לא יחמיץ.
3 תגובות
עמוד 1
  • ליבי את מלכה!!!! תודה ענקית

• אין על מה.
    סורי שנדחפתי.
  • תמיד תידחפי להודעות שלי!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה