היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף אני כולי בוכה פה :( ממש קשה לי להשאיר אותה במעון...אחרי שהיא כבר חודשיים איתי בבית. לא הבאתי אותה שבוע שעבר כי לא יכלתי. התחלנו השבוע.. אתמול הגענו ב8, ונשארנו שעה-שעה וחצי. נשארתי יחד איתה. היא שיחקה והכל היה בסדר. היום נשארתי איתה שעה ואז השארתי אותה שעה וחצי לבד... כשחזרתי זה מה שהמטפלת אמרה לי: -היא מתה מעייפות ולא ישנה לדקה -היא שיחקה במיטה לבד כי בכתה כששמו אותה עם כולם -בזמן האוכלתהיא נפלה מהכיסא
10 תגובות
עמוד 1
מה? מוזר מה שהיא אומרת.
אצל אמא שלי היא נותנת בכל שעה לכל ילד. בהתאם לסדר האוכל שלו.
כי הם תינוקות עדיין!! וסדר האוכל שלהם שונה כל אחד.
משהו פה לא מסתדר.
תקשיבי חלילה לא לחמם אותך אבל מה זה המקום הזה?......
ברור שלוקח זמן להסתגל אבל שגרה מובנית וקבועה לילדה בת 10 חודשים????
תודה בנות
די מוזר מה שאת מספרת!
סלט חתוך גדול? אשל?! טונה!?
הם תינוקות!!
שלי גם בבית היא אוכלת טונה ואשל ולחם אבל אני מכניסה לה חתיכות קטנות לפה לא לבד! כי ההנחיות בטיפת חלב זה שהם יאכלו הכל מהכל... עופרי שותה חלב רק בבוקר ובערב. שאר היום זה מוצקים טחונים.
בכל אופן אני מתחילה להיות בספק לגבי המקום הזה :/ נראה מה יהיה מחר :/ פשוט מוזר לי שהיא נפלה מהכיסא. היא מאוד יציבה בישיבה.
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
תראי יש כמה דברים מוזרים דבר ראשון סלט קצוץ דק הריי יותר הגיוני לגבי השיניים - בלי דאגה הם לועסים עם החניכיים אגמי אוכלת הכל עם שן וחצי... לגבי הכיסא אגם יושבת גם על כיסא אבל יש לו מין ידיות בצדדים שלא יפלו מאוד לא מובן לי! לגבי לאכול לבד - אני דווקא מעודדת את זה אגם לא מוכנה שאני יאכיל אותה מקסימום לשים לה בכפית והיא מכניסה לבד לפה אז את זה אני דווקא כן אוהבת חשוב לתת להם עצמאות באוכל
תראי אני סומכת על תחושות של אמא אם לא נראה לך אולי יש סיבה אני בחרתי להכניס את אגם לנעמ"ת שם הילדים בתינוקיה עד גיל שנה בערך - 11 חודשים משם הם עוברים לגן של שלב "ביניים" שהם עדיין לא הולכים אבל מקנים להם סדר יום שינה על מזרן ואכילה על יד השולחן ואז הם עוברים לגדולים יותר שנה ושלוש עד שנתיים והם באים "מוכנים" עם הרגלים מסויימים שמתאימים אצלנו זה שלוש מטפלות ל- 19 אם אני לא טועה התקן הוא מטפלת ל- 6
אם יש לך את הרצון והאפשרות למצוא מקום חדש והאינטואיציה שלך משדרת לכיוון הזה הייתי הולכת על זה אבל שוב את יודעת הכי טוב...
המלצה שלי - חכי קצת שבוע/שבועיים תראי את ההסתגלות ואת התחושה הכללית ומשם תחליטי הרי מאוד קשה לנו גם ככה וזה טיפה מעוור את התחושה האמיתית....
שולחת לך מיליון
אה ולגבי המטרנה.. הייתי מכינה רק 180 שתאכל וישאר לה תאבון
לגבי הכיסא גם אצלם זה ככה עם ידיות לכן לא ברור לי איך היא נפלה.. לגבי האכילה לבד- עופרי התחילה להוציא את השן רק שבוע שעבר אז עד עכשיו אני הייתי מאיכלה אותה. גם בעיני זה תמוה לחתוך את הירקות לא קצוץ! בקשר למטרנה באמת אנסה מחר לתת לה 180.
אני אנסה עוד שבוע שבועיים...ונראה מה יהיה
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
לגבי האוכל, אני נותנת לילדים לאכול לבד ולא מכניסה להם לפה, מאד שהם מצליחים לקחת עם היד ולקרב אותה לפה. גם כשאין להם שיניים, הם טוחנים את הכל עם חניכיים.
מוזר מאד שהיא נפלה מהכסא, כנראה היא רצתה להסתובב והם לא שמו לב - לא בסדר. לגבי השעות - 8:30 זה באמת קצת מוקדם מדיי. לרוב אוכלים בסביבות 9-9:30. אני נותנת משהו קל על הבוקר, כדי שלא יהיו רעבים, אבל מצד שני הם קמים ב 6 בבוקר ונמצאים בגן כבר ב 7. אז יש הרבה זמן עד ארוחת הבוקר.
יחס ילדים למטפלות לא הכי טוב, כי הם קטנים ודורשים הרבה יחס. מטפלת אחת לפי דעתי לא יכולה לשים לב על 6 ילדים קטנטנים בבת אחת. אבל זו דעתי בלבד.
וחוץ מזה - אני עם ירדן. תראי עוד שבוע שבועיים, אבל לבינתיים תתחילי לברר על עוד מקומות כי לרוב תחושת אם לא טועות.