-
את היחידה שיודעת!!! זה דבר ראשון!
תינוקות יונקים גדלים לאט יותר, זה ידוע... וזה בסדר.
איך תדעי אם יש לך מספיק חלב?
כל כמה זמן יובל רוצה אוכל? האם רגוע אחרי? האם ישן טוב?
תנסי לשאוב ולראות האם יש עוד חלב אחרי האכלה...
יש דרכים לייצר עוד חלב במידת הצורך.
לכל ילד יש קצב גדילה שונה ורק את מכירה את הילד שלך!
אם יש לו מצב רוח טוב והוא רגוע וישן טוב אז כנראה שהוא גם אוכל טוב, ילד רעב לא ישן! הוא עצבני!
אם צריכה משהו דברי איתי
-
את מניקה!
מעולה.
-
תודה בנות
מיה - יובל אוכל במרווחים של בערך שלוש - ארבע שעות מהבוקר עד אחה"צ, אחה"צ הוא רוצה לינוק לעתים קרובות יותר, כל שעה וחצי -שעתיים בערך. ובלילה הוא כבר התחיל לישון רצוף יותר, כך שנוצר פער של שש או שבע שעות בין ארוחה לארוחה בלילה.
בדר"כ כלל הוא רגוע אחרי ארוחות, חוץ מבשעות אחה"צ-ערב, שאז הוא נראה לי עייף מדי בשביל לינוק מספיק, ובגלל זה מבקש לינוק לעתים קרובות.
אחרי האכלה אין לי עוד חלב - אני מצליחה לשאוב מקסימום 20 ישר אחרי שאכל. אבל באופן כללי אני לא מצליחה לשאוב הרבה, 60-80 זה טוב אצלי, רק פעם אחת הצלחתי לשאוב 120 בפעם אחת.
ליבי - תודה על העידוד, אבל כרגע אני בכל זאת בלחץ. אתייעץ עם רופא הילדים באמת.
-
מאמי!!! התגובה שלך מעודדת! שימי
-
למה תינוקות שיונקים גדלים יותר לאט??
-
אני רק רוצה לחזק את דבריה של מיה, תראי איזה מרווחים יפים יש ליובל בין הארוחות.
זה אומר שהוא שבע.
לא כל התינוקות גדלים אותו דבר בדיוק כמו שיש מבוגרים יותר רזים ויותר מלאים.
לכי לפי ההרגשה שלך ולא לפי סטטיסטיקות
-
תודה בנות, אתן מעודדות אותי
-
יקירתי אם החלב שלך לא היה מספק אותו הוא לא היה אוכל בכאלה מרווחים 555
עזבי אותך מטיפשת חלב, גם כשעידן היה קטנטן חפרו לי בראש שהוא לא גודל מספיק ובגיל חמישה חודשים הוא כבר היה ממש ממש שמנמן- אז הם טענו שהוא אחוזון 50
-
בובה, באופן כללי חמות מנסות לדחוף פורמולה. לא יודעת למה. ככה יוצא.
בעבר היה איזה דור כזה של פורמולות וכמות המניקות היתה ממש קטנה. ובאמת האמינו שפורמולה עדיפה (?????).
את בחרת להניק. כל הכבוד לך! זו בחירה עם השלכות שאת מוכנה לקחת! שוב- כל הכבוד!
הרבה יותר פשוט לתת פורמולה, באמת... ועדיין את אומרת שאת לא יודעת להסביר אבל את מתעקשת על הנקה. הרבה דברים אנחנו לא יודעות להסביר! אנחנו פשוט מרגישות! כי רק אמא יודעת! ומה שמגניב פה זה שליובל יש רק אמא אחת! ומה שעוד יותר מגניב זה שהאמא הזו היא את!
לכי עם התחושות שלך! מרגיש לך להניק? תניקי!
אובייקטיבית יובל אוכל וישן טוב! שוב אומר- ילד רעב של ישן טוב והוא גם ממש לא רגוע!
חמתך... תתעלמי!
אמא שלך... תסבירי את עמדתך ומעבר לזה תסנני...
שוב- אמא יודעת הכי טוב.
יכול להיות שיובל לא עלה כי הוא היה חולה...
אה, וזה שאחרי האכלה את יכולה לשאוב עוד 20 אומר שיש לך מספיק חלב!
בשביל השקט הנפשי שלך הייתי ניגשת לשקול אותו בטיפשת חלב פעם בשבועיים כזה.
-
עזבי שטויות ! על סמך חודש אחד אף אחד לא יכול להגיד שהוא לא עולה מספיק ... ובטח בזמן שהוא חולה ...תמשיכי במה שאת עושה ותחליפי אחות טיפת חלב כי נדמה לי שהיא לא מבינה דבר או שניים .
-
טיפשות חלב
.
-
זה נשמע לי מצויין איך שהיא אוכלת!
שאלה- את בחורה מלאה? קטנה או גדולה? גבוהה או נמוכה? ובעלך? כי מה לעשות- גנטיקה גם קובעת
-
מיה - את מקסימה