לא מבינה איך יודעים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון.

יש לי ילד בן שנה וחצי ולאחר מכן עברתי 2 הפלות.

אני רוצה להכנס להריון.

במקרה אתמול עשו לי אולטרסאונד שנקבע לפני שקיבלתי מחזור על מנת לראות שהכל תקין (אגב, באחת ההפלות כרתו לי את החצוצרה)

לפי מעקב ביתי שאני עושה המחזור שלי ככל 37 יום והביוץ שלי ביום ה 23-24 למחזור.

השאלה שלי:

הרופא רשם שיש לי בשחלה הימנית זקיק בגודל 16 מ"מ וקטנים

ובשחלה השמאלית זקיקים קטנים.

עובי רירית 7 מ"מ.

האם זה תקין שרק בשחלה אחת יש זקיק שהוא מפותח יותר , לא אמור להיות בשניהם?

האם זה אומר שאני מבייצת (אולי לא ספרתי את הביוץ נכון) ואני יכולה עכשיו להכנס להריון.

אני חדשה בתחום "המדידה והבקרה" הפעם הראשונה שלי הייתה טבעית ולכן השאלות האלו..

אשמח לתשובה

אני
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שבכל חודש רק זקיק אחד יוצא, אם יש 2 זה כבר תאומים.. ככה שהמצב טוב!! : )
    מקווה שתיקלטי בקרוב!!
    בשורות טובות וברוכה הבאה : )

• בכל חודש יש רק זקיק מוביל אחד שאצלך הוא כרגע 16 מ״מ , בממוצע זקיק גדל כל יום בין 1-2 מ״מ ואז מתרחש ביוץ כלומר שהוא בשל בד״כ מעל 18 מ״מ ,
    יותר מזקיק אחד זה כבר תאומים והריון מרובה עוברים וזה קורה בד״כ עם הורמונים
    תמשיכי לעקוב אולי אפילו תוסיפי הדיקת דם לפרוגסטרון כדי לדעת בדיוק מתי הביוץ
    בהצלחה!
  • הבנות כבר ענו לך, ורד צודקת , כל ביוץ זקיק אחד מוביל, שיהיה מלא בהצלחה :)
  • מחר יש לי תור לרופא.
    מקווה לשמוע ממנו מה אפשר לעשות.
    אני חסרת סבלנות לכל התהליך והאכזבות שבדרך.
    תודה לכן

אני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה