היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות. בת שלי בת שלוש שבועות וסובלת מגזים ואצירות. היא אוכלת מטרנה . החלפנו לה לסימילק אבל אותו היא פולטת . היא מסכנה כמעת ולא מצליחה לישון מתקבצת ובוכה . ראיתי שגם אצל מטרנה וגם סימילק יש תחליף חלב מיוחד למניעת גזים וכאבי בטן . אני לא יודעת איזו חברה עדיף , אשמח עם תמליצו לי. תודה
6 תגובות
עמוד 1
מזל טוב בת שלושת השבועות שלך סובלת מעצירות ומגזים מאחר ומערכת עיכול שלה מסתגלת לעולם מחוץ לרחם.... וזה כואב.... לכל ילד נכונה חברה אחרת, לאחד הסימילאק לאחר המטרנה למישהו נוסף אופטימיל ולרביעי נוטריגן...... מה שיכול לעזור לה - עיסויים עם כיוון השעון באזור הקיבה, להרים רגליה בעדינות ולעסות בעדינות בעדינות... להניח אותה בטן לבטן (הגזים יעברו אלייך
אצלי הסימילאק עשה עיצרות, כל ילד זה משהו אחר.
אני השתמשתי בגרפווטר - זה עזר לה מאד והרגיע.
כמו מה שענבר אמרה - הרבה עיסויים בבטן, להצמיד רגליים למעלה, וסבלנות..... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אני נתתי לצוציק שלי שסבל מקוליק קשה מנשוא מטרנה ללא לקטוז. זה מאוד הקל עליו (כל התכשירים הטבעיים לא עזרו) ואח"כ חזרנו בהדרגה לחלבית. ממליצה על מנשא, תנוחת "נמר על העץ" וכדור פיזיו. הכי חשוב לזכור שזה עובר!!!
סימילאק קומפורט מעולה! שינה לנו את החיים. גם יש בו את כל היתרונות של האדוונס וגם הוא מיוחד לעיכול עדין. רק 2% לקטוז והחלבון מגיע מפורק חלקית.
ואנחנו השתמשנו באופטימיל ולא עשה בכלל גזים.
תנסי מה שעושה טוב לילדה ושיעבור בקלות- תוך 3 חודשים זה עובר
אני השתמשתי במטרנה אקסטרא קאר אחרי שהסימילאק אדוונס גרם לגזים נוראיים .... זה משתנה מילד לילד פשוט תנסי עד שתימצאי מה מתאים