מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר ערן - סליחה מראש על הסיפור הדי ארוך...
    אז ככה לפני כ4 חודשים עברתי לצערי הפלה טבעית בשבוע 7 לפני כן המחזור שלי היה כל 28 יום - לאחר ההפלה המחזור שלי עבר לכל 24 יום
    ימי מחזור 3 חודשים אחרונים 23/6/2012 16/7/2012 8/8/2012
    בכדי שנוכל להכנס להריון שוב קיימו יחסים ברווחים של יום כן יום לא
    מכוון שמדובר ב24 יום הייתי אמורה לקבל מחזור ב31/8/2012
    וכשלא הגיע - ביצעתי בדיקה ביתית עם שתן ראשון של בוקר יצאה קו אחד כהה וקו נוסף ממש ממש ממש בהיר ורדרד על גבול הכמעט בלתי נראה שע"פ הכתוב בבדיקה מראה על הריון
    באותו היום ניגשתי לבצע בדיקת דם שהראתה תשובה שלילית - לא היה מספר כמו שאני יודעת שצריך בבדיקת דם לגילוי הריון אלא פשוט את המילה שלילי
    האם ייתכן כי בדיקת הדם טועה - אולי בוצעה מוקדם מידי
    חשוב לציין כי ההריון הקודם שלי היה ביוץ מאוחר העובר היה קטן בשבוע מהגיל הגניקולוגי - האם ייתכן כי גם במצב זה מדובר בבדיקת דם שטועה או שבדיקות דם לא טועות?
    תודה רבה על עזרתך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יכולות להיות טעויות גם בבדיקת דם וגם בבדיקת שתן
    אינני יודע מה נכון, אם כי העובדה שאל קבלתה מחזור מחזקת את האפשרות שאת בהריון
    מציע לחכות עוד יומיים-שלושה, ולחזור על הבדיקות (דם ושתן)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה