סקר אוכל - אמהות לילדים בני שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. הילד שלך אוכל אוכל טחון או מעוך או רגיל?
    2. יש לו שיניים? כמה?
    3. במידה ואוכל אוכל מעוך\רגיל - הוא לא עושה קולות של נחנק או משתעל תוך כדי?
    4. הוא אוכל לבד עם הכפית או שאת מאכילה?
    5. את נותנת לו להתלכלך עם האוכל ולהתנסות לבד או שלא?
    6. יש זמנים קבועים לארוחות או שפחות או יותר?
9 תגובות
עמוד 1
  • אמילי אוכלת מרוסק
    יש לה 6 שיניים. 2 למטה ו4 למעלה. אלה שלמעלה עוד לא לגמרי בחוץ, רק חלקית.
    היא כן עושה קולות של נחנקת לפעמים, אבל זה חלק מהעניין, אין מה לעשות, צריך להשגיח
    אני מאכילה
    לפעמים נותנת לה לבד, אבל שום דבר לא מגיע לפה
    ויש פחות או יותר זמני ארוחות קבועים...

איך אצלך?
  • הדס אוכלת אוכל רגיל מרוסק מגיל 10 חודשים בערך

יש לה 4 שיניים בחוץ ו2 בדרךך

כשהיא אוכלת אני משתדלת לתת לה לאט לאט גם ככה עושה לי טובה .... מה שגם אני מרטיבה לה מאד כדי שזה יחליק בגרון

היא מחזיקה כפית ביד כדי להתנסות אבל מם הסתם אני מאכילה אותה יותר ממה שהיא מצליחה .

נותנת לה לחוש את האוכל ולמעוך ....

ויש שעות קבועות בערך עכשיו כשאנחנו במסגרת.... צהריים בדרך כלל מ11 וחצי עד 12 וחצי . תלוי מתי אכלו בוקר ומה רמת העייפות

• אם ליעד עושה קולות נחנקים אז קבלי טיפ:
    ביחד עם כל ארוחה תכיני לו בקבוק מים,
    כל פעם שהוא מתחיל לכחכח את אומרת לו ברוגע -קח תשתה מים ומביאה לו את הבקבוק.
    אצלינו, כל פעם שהוא מעמיס פתי בר לפה שאין שם מקום כבר (ובטח שהוא לא יוכל להשתלט על זה) הוא תמיד לוקח מים. כי הוא יודע שככה פותרים את הבעיה.

לנו תמיד היו ארוחות קבועות, אבל לא קבועות במספר על השעון, אלה במספר השעות שעברו מרגע פעילות כלשהי\שינה כו...כי הרי הוא יכול להתעורר ב7 יכול ב6 יכול ב8 ואז כל הסדר יום זז במספרים, אבל לא במרווחים.
    זה חלק מהשגרה, ארוחת בוקר אוכלים בבוקר.

• 1. הילד שלך אוכל אוכל טחון או מעוך או רגיל? רגיל חתוך לחתיכות קטנות
    2. יש לו שיניים? כמה? 3 למטה 2 למעלה ועוד 2 שרק בקעו
    3. במידה ואוכל אוכל מעוך\רגיל - הוא לא עושה קולות של נחנק או משתעל תוך כדי?
    לפעמים היא נחנקת כי מכניסה הרבה אוכל לפה אבל אני מסבירה לה לאכול לאט וללעוס ולאט לאט היא תלמד. אם צריך אני נותנת לה קצת מים אחרי
    4. הוא אוכל לבד עם הכפית או שאת מאכילה? אוכלת לבד בידיים אם זה קוסקוס או דברים קטנים אני נותנת בכפית במקביל.
    5. את נותנת לו להתלכלך עם האוכל ולהתנסות לבד או שלא? להתלכלך ולהתנסות- זה חלק מהעניין ומהחשיפה לסוגים שונים של מרקמים
    6. יש זמנים קבועים לארוחות או שפחות או יותר? בגן זה מאוד מסודר בבית בסופי שבוע זה קבוע ביחס לשעה שהיא מתעוררת.
  • מיצי תודה מדהימה שכמותך..

ואצלנו ליעד אוכל בד"כ אוכל מרוסק חוץ מביצה שאני מועכת לו עם גבינה.. כל השאר הוא אוכל טחון..
    יש לו 9 שיניים
    כשאני מנסה לתת לו דברים אחרים לנסות הוא מתחיל להשתעל..
    אני מאכילה אותו
    אני לא נותנת לו לאכול עם הידיים
  • התכוונתי אוכל טחון* לא מרוסק..
    טחון טחון, עדיין עם הבלנדר

• אז תתחילי לחשוף אותו לאןכל מרוסק . לא בלחץ ... כמו שראית פה מבנות .. יש כאלה עד שנה וחצי טחנו .
    הכי חשוב שיתנסה ..

תתחילי למשל בקוסקוס עם מרק ותרסקי עם מזלג ... זה הכי קרוב לטחון שיש ...
    ובכלל? מה זה חטיפי בריאות לילדים?

• היי מאמי תהילה כבר בגיל 8 חודשיים אכלה שניצל (כמובן חתיכות קטנות)
    והיו לה רק 2 שיניים למעלה , וכמו ששאר הבנות אמרו לך תשימי לידו בקבוק מים וגם תני לו לאכול לבד זה הכיף שלו וזה גם העצמאות שלו אז הוא התלכלך לא נורא בשבת אני מחליפה לתהילה 3 פעמיים בגדים ביום אז מה העיקר היא נהנית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה