שאלת התפתחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני מתילה לדאוג!
    הנסיך היפה שלי אוטוטו בן 9 חודשים!!!!!! לא מאמינה שעבר כל כך הרבה מהלידה ושהגבר שלי כבר ילד גדול
    אבל הא לא זוחל! הוא למד שיטה איך ששמים אותו על הבטן הוא מתגלגל על הגב ושוב על הבטן ושוב לגב
    עמידה על 4 אין על מה לדבר- ולא שהוא לא יודע כי שאי שמה אותו על ארבע הא נשאר כמה שניות ואז מתרסק
    הוא יושב יציב ומאוד פעיל חמסוסי עליו אבל רק הקטע הזה מדאיג אותי
    מה עושים?

7 תגובות
עמוד 1
  • יש לי כמה תרגילים בשבילך . כשאהיה במחשב אכתוב לך כי זה הרבה ואני בפלא שגם ככה קשה לי איתו

• יאאאאאא יאלופה אחת!!!!!
    אני מחכה
  • כל אחד והקצב שלו...

תמיר התחיל לזחול גחון כמעט בגיל שנה, בשנה וחודש על 6,
    וכבר בגיל שנה ושלושה חודשים התחיל ללכת וככה השלים את הפער....

לעומת זאת הוא התחיל לדבר בגיל שנה,

בכל מקרה,
    תסתכלי באתר של "צעד ראשון" יש להם כל מיני הצעות לתרגילי התפתחות
  • וואלהה טימנגו הזכירה לי שבנתיים תעזרי באינטרנט באמת ...
    חפשי ביוטיוב תרגילים לעידוד זחילה . יש מלא!!!!!
    ואז כשאני אכתוב לך אני חושבת שתביני יותר טוב ....

• מה שאת יכולה לעשות כדי לעודד אותו גם להיות על 6 וגם לזחול זה בעצם לשים טותו על 6 ולהיות מאחוריו... להחזיק לו את הברכיים עם הברכיים שלך (לעטוף אותו) ולהניע אותו קדימנ ואחורה ....
    כתבתי את זה לא פעם 1 וזה בעקרון לא נראה הכי טוב אבל זה מה יש ....

בכלל... איך הוא יודע לשבת? ממה? משכיבה?

• וואי אני ינסה את זה
    לגבי הישיבה- הוא משכיבה מושיט לי ידיים ומתרומם לישיבה
    אבל השובב הזה עכשיו ששמים אןתו על הבטן למד ליישר את הרגליים ולהתנגד לנו והוא פשוט ככה מתיישב כאילו עומד עם הטוסיק למעלה
  • ממש לא לעזור לו להתיישב כך . הוא מפעיל את שרירי הבטן וזאת לא ישיבה נכונה .
    את צריכה להראות לו כיצד להתיישב בצורה נכונה מעמידת 6 . ממש לכופף לו את הרגל פנימה ולעזור לו לייצב את עצמו אחורה ...
    תעשי את זה כמה פעמים ... אבל כל הזמן תחזירי אותו לשכיבה ... לא להשאיר אותו אם הוא לא עשה זאת לבד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה