שאלה למי שיש בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך יודעים אם בגיל כמו של מיכל יש אולי דלקת בדרכי השתן?
    החלפתי לה טיטול... שהיה לו ריח ממש חזק של פיפי...

עכשיו אחרי המקלחת עדיין שמתי לה שיש ריח חזק של שתן........ ( אחרי האמבטיה).
12 תגובות
עמוד 1
  • כן. בהחלט יכול להיות
  • זה יכול להיות גם תולעים או פטריה אל תזלזלי תקחי אותה לרופא שיעשו לה תרבית שתן

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• ייתכן מאוד שזאת דלקת בשתן ליאן כשהיתה קטנה היו לו דלקות בשתן ואחד הסימן זה ריח מסריח בשתן.. את צריכה לעשות בדיקת שתן כללית ותרבית

]
    ]
  • רק בדיקת שתן תוכל לקבוע אם יש לה דלקת.

אם יש חשש - רופא
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• אז אתמול על הבוקר לקחתי אותה לרופאת משפחה שאמרה שבגיל כזה, כאשר שמים שקית קטנה למתן שתן- לתרבית, ברוב המקרים יוצא שלילי כי מדביקים את השקית על העור.... ויש ליכלוך אשר משפיע על התוצאה, לרעה !

אם יש דלקת בג=דרכי השתן, צריך להיות גם חום, ועוד תופאות.
    שחבל לעשות לה תרבית ככה כי אם התוצאה תיהיה שלילית( בגלל הליכלוך),
    לא יודעים אם זה באמת בגלל ליכלוך שבאיזור או שיש משהו...
    ולכן יעשו לה עם קטטר.
  • עירית אני עשיתי דוקטורט בנושא דלקות בשתן כי ליאן סבלה שנתיים רצופות כל הזמן מדלקת בשתן
    זה לא נכון שהתרבית לרוב יוצאת שלילית השקית יכולה להשפיע על התוצאה שיכול להיות מצב שכאילו יהיה חיידק בשתן בגלל השקית דבוקה לעור ואז השתן מזדהם
    קרו לנו כמה מקרים שיצא בבדיקה חיידק ונסעו לבית חולים בגלל שאצלה זה היה כרוני
    והוציאו שתן עם קטטר והיה תקין הכל
    לגבי זה שאין חום.. אם הדלקת בדרכי השתן התחתונות ייתכן שלא יהיה חום
    בדרך כלל אם זה בדרכי השתן העליונות יש חום
    לדעתי אם עדיין יש ריח רע הייתי מתעקשת על בדיקת שתן

]
    ]
  • אבל כמו שאת אומרת, אם התרבית תצא שלילית בגלל ליכלוך... ( למרות שאין כלום)...כואב לי הלב שיעשו ן לה קטטר
  • גם אתמול, היא חזרה מהמעון עם טיטול שהחליפו לה בשעה 15... ובשעה 19 וחצי עשיתי לה אמבטיה,,,,והטיטול היה יבש
  • אני ניראה לי גם הייתי מתעקשת על בדיקה...

• אנחנו היינו בטיפול אצל נפרולוג ילדים בגלל שהדלקות חזרו כל הזמן והוא הסביר לנו שאם הבדיקת שתן הכללית לא תקינה אז רוב הסיכויים שיש חיידק בתרבית
    ואם הבדיקת שתן הכללית תקינה רוב הסיכויים שאין כלום בשתן
    הבדיקה הכללית לא מזדהמת בגלל השקית שדבוקה בעור
    אגב לליאן בכל פעם שהיה חיידק אי קולי היה לה לשתן ריח של קקי. יש למיכל ריח דומה?

]
    ]
  • לשתן יש ריח חריף.
    והמון שעות שהיא עושה פיפי
    אני בעבר הרחוק, היתי סובלת לא מעט מדלקות...זוכרת שבקושי עושים פיפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה