היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני לא מאמינה שאני רושמת הודעה כזאת ולא מפסיקה לבכות... אני כותבת פה ופשוט בוכה בוכה ובוכה.... כל כך נפגעתי עכשיו מחברות שלי... הם היו חברות מאוד טובות שלי כל הזמן היינו נפגשות הילדים יחד בגן והיינו חוגגות ימי הולדת אחת לשניה
כבר שבוע וחצי בערך שאף אחת מהם לא מתקשרת ואני שולחת להם כל הזמן הודעות בפייס והם מתעלמות הזמנתי אותם לקפה כבר 3 פעמים סתם לשבת לשפוך קצת את הלב וכל פעם מישהי אחרת באה בטענה שהיא לא יכולה.. היום אחת הבנות התקשרה אליי ולא יכלתי לענות כי בדיוק הוצאתי את הילדה מהגן.... לקחתי את הילדים לגן שעשועים ובדרך חזרה פגשתי אותה במקרה... הדרך חזרה זה דרך הבית שלה אז במקרה היא הייתה שם ושאלתי אותה מה המצב מה נשמע דיברתי איתה רגיל... הסברתי לה שלא יכלתי לענות... ואז היא אומרת לי כזה. התקשרתי רק כדי להגיד לך שאנחנו יוצאות היום לחגוג יום הולדת לxxx אחת הבנות.... אז אמרתי לה נחמד... נלך... אז היא אומרת לי בקרירות את לא תוכלי לבוא זה מקום יקר... בקיצור הם עשו הכל על מנת שלא אוכל להצטרף... לא נפגעתי מזה כי זה מובן לחלוטין אני עכשיו פה למען ילדיי בקיצור אמרתי לה כזה.. למה ניתקתם קשר? אפ אחת לא מתעניינת בשלומי לא מתקשרת... אז היא אומרת לי כזה ״אני כועסת עלייך״ אמרתי לה עליי? מה עשיתי?? אז היא אמרה לי.. אומנם לא במילים ברורות אבל בדרך עקיפה בהחלט שהם ניתקו קשר כי קשה להם עם זה שאני חד הורית ועם הסטיגמה עליי
25 תגובות
עמוד 1
אני בשוק!!!! ניתקו איתך קשר בגלל הסטיגמה שאת חד הורית?
מה? את עכשיו אולי פגועה ונעלבת, אבל תביני הן לא באמת היו חברות שלך... איזה גועל
היי מותק דבר ראשון זה לא חברות אמיתיות בלי לפגוע בך אין קשר לדברים שאת אם חד הורית לא עשית את זה בכוונה כוח הנסיבות הביא אותך לכך. דבר שני אנחנו החברות שלך אומנם אני חברה וירטואלית אבל מוכנה גם להיות לך אוזן קשבת מתי שרק את רוצה. [email protected] תשלחי לי ואתן לך את הפלאפון שלי בשמחה רק אם את מעוניינת אז בכייף. ובאמת באמת מותק אף אחד לא שווה אותך את בחורה אמיצה ואמא טובה לילדייך.
תגידי , באיזה דור הן חיות?? בתקופת המערות אולי .. מה זה זה ? נשמה, כמו שאמרו לך , חברות זה בלב , ולא בספח של תעודת זהות . ומי שאכפת לה ממך מכל הלב , תהיה שם עבורך בכל מצב. עכשיו זה כואב ופוגע אבל עדיף לך ככה ..תנקי את כל הג'יפה מחייך ותתחילי מחדש בטוב!! שולחת
אני לא מאמינה אני כל כך פגועה... אני כבר שעה בוכה ולא מצליחה לעצור את הדמעות...
רוע לב פשוטו כמשמעו! גועל נפש עם חברות כאלו מי צריך אוייבים. חבל על הבכי והדמעות היקרות שלך ממי- הם לא שוות את זה ורק במקרים כאלו מגלים את פרצופיהם של חברינו...
יקירתי אלה לא חברות אלא חבורת מטמטמות בלי טיפת חוכמת חיים !!!
אני מעריצה את האומץ שהיה לך . ומניסיון מי שמפחד מסטיגמות הסטיגמות רודפות אחריו .
הלוואי שהיית גרה לידי
מאמי אם ככה הן מדברות עדיף לך בלעדיהן הן סתם אנרגיה שלילית עת עשית משהו טוב ותרגישי הכי גאה בעצמך מאיפה את ? ואם בא לך לדבר [email protected]
תסלחי לי אבל מה שאת מגדירה חברות זה לא חברות. חברות לא זורקות אותך לקיבינימט כשאת צריכה אותן. יותר טוב לך בלעדיהן! אבל באמת יותר טוב לך בלעדיהן!
הן היו רוצות להגיע לחצי ממה שאת בתור אמא ובתור בן אדם! ואני לא אומרת את זה רק כדי לעודד אותך! אני כל הזמן מתפעלת מהיכולות שלך. תשאבי כוחות ממקומות אחרים ולא מאנשים כאלה
תודה בנות יקרות
טוב, זה רק אומר עליהן כמה דברים........
אל תתיחסי - התגברי ודלגי מעליהן. אנשים קטנים שאינם שווים דמעה.
מה??? איזה כלבות !! הן לא שוות טיפת דמעה!! אלה חברות אלה??? במקום לבוא אלייך ולעזור לך ! ולנחם אותך! ולעודד אותך !! ולתת לך להרגיש שאת לא לבד והחברות שלך עומדות לצדך כשאת צריכה אותך הכי בעולם !! הן עושות את ההפך !! בחיים לא נתקלתי בכזה רוע !! אימאלה!! מחר הן יכולות להיות באותה סיטואציה !! תגידי ברוך שפטרנו וחפשי חברות חדשות !! גועל נפש של אנשים !!
חוסר רגישות!! חוסק טאקט!! וכל מילה שאפשר לצרף לה את המילה "חוסר"
מסכימה עם כל מילה של הבנות מעליי......
עם חברות כאלו מי צריך אויבים?! זה פשוט לא ייאמן הגועל נפש של יצורים שיש בעולם הזה.
את כבר יודעת שיש לך פה כמה חברות שתמיד יהיו לעזרתך, נכון? [email protected]
img] פייס: ortal_hori
איכסה אני לא מאמינה!!!
[ [
מה את לא יודעת שנשים הם שק של נחשים וזה בא אחרי אכילת הרבה ח ר א מחברות
עינבר יקרה שלי
כבר דיברנו אתמול על זה. שולחת לך מיליוני
מתוקה
אם הם ניתקו איתך קשר רק בגלל שאת חד הורית, מלכתחילה הם לא היו חברות אמת. והן לא שוות אפילו דימעה אחת מהעיניים שלך. תשמרי על עצמך יש לך בשביל מי.
אמאלה אני בשוק....(אני פה עוקבת מהצד אחרי הפורום אבל חייבת להגיב! תקשיבי מאמי את בחורה חזקה אמיצה יש המון המון מה ללמוד ממך את צריכה ללכת עם ראש מורם ולהיות גאה במה שעשית כי עשית את זה אך ורק בשביל הילדים ובשביל עצמך!!!! ו"חברות" כאלו זה לא חברות אפילו לא הייתי נותנת להם את הכבוד לקרוא להן חברות-חבורת סטומות תיהי גאה במי שאת במה שאת ובמה שאת עושה וממה שכבר הצלחתי ללמוד מהפורום שתמיד שאת צריכה תמיכה יש לך לאן לפנות....