-
מה מה מה??????? סטיגמות? על מה הן מדברות???
-
מה מה מה??????? סטיגמות? על מה הן מדברות???
-
עצוב לא עלייך, עצוב לי עליהן שרואות את המציאות באופן כל כך מעוות
במקום לתת לך ותמיכה וגב
במקום להצדיע לך על האומץ והכוחות שלך
ועם כל הכאב חברות כאלו באמת לא צריך!
יש מספיק אנשים שמעריכים אותך ואת מה שעשית
יש פה המון בנות שאת בליבן ובמחשבות שלהן
פשוט תדפדפי אותן, הן לא ראויות לך.
-
אוי מטומטמות!!! סטיגמה?!?!?! מה הן חיות בשנות ה20?! אולי הן יסכימו לחיות עם בעל מתעלל ולראות את הילדים שלהן סובלים... כועסת??? עלייך???? ררררר... אני מצטערת לא יודעת מה עוד להגיד. עולות לא לראש רק קללות!
-
יש לך אותי מאמי חבל שאני לא יכולה עכשיו לבוא ולהביא לך חיבוק ענננקקק
אם את צריכה לדבר תגידי לי אני מיד אתקשר..
-
ענבר - תקשיבי, ותקשיבי טוב:
לא בגלל שאני בצד שלך, לגמרי בהתבוננות מהצד: הן בנות מפגרות, פרימיטיביות וסתומות בלחץ.
הן מעולם לא היו חברות שלך! אז לשאלה שלך: לא! לא מותר לך לבכות על זה שהן הפנו לך גב. אבל מותר לך לכעוס שהן העמידו פנים שהן חברות שלך, שהן זרקו אותך לכלבים במקום לתמוך בך כשהכי היית צריכה אותן.
-
מאמי, תשמחי שגילית את פרצופן האמיתי ותנפנפי אותן.
הן בכלל לא שוות שתקראי להן חברות.
אני לא מאמינה שיש עוד אנשים כ״כ חשוכים!
אוף, כל מה שבא לי לרשום זה &@:;)(@&/-!!!!
-
היי עינבר,
אני בדרך כלל לא מגיבה כל כך בפורום אבל עקבתי אחר הסיפור שלך וממש כואב לי על מה שאת עוברת..
אם החברות שלך מנתקות איתך קשר על סיבה כזו זה פשוט מזעזע הן צריכות להיות שמחות בשבילך שאת עושה צעד ככ נכון בשבילך ובשביל הילדים..
חבל שאת לא גרה באיזור שלי.. למרות שלמדתי בלוד בצעירותי (רמלה לוד) אבל היום אני גרה ברחובות.
לפי דעתי תנסי להחכנס לפורומים של נשים במצב שלך אולי יש מישהי בסטטוס שלך שגרה בלוד ותוכלו לשתף אחת את השניה על הקשיים..
איפה את גרה בלוד? חברה שלי שהיא גם חד הורית גרה בלוד בבניינים שממול הקניון..
-
היי
-
איכ פשוט איכ גדול!!! להקיא את הנשמה עליהן!!! גועל נפש!!
ואת יקירתי? למה את בוכה? הן מטומטמות, אנוכיות, וחסרות רגש.
היא כועסת עלייך?!? למה? מה קרה? איזו זכות יש לה לכעוס עלייך?!?
אין לך מה לבכות. אכן עכשיו את עוברת תקופה לא קלה ולא פשוטה אבל תאמיני שבסוף יהיה טוב. הכל יסתדר ואת תדעי מי האנשים שהכי אוהבים אותך וראויים לחברות שלך.
-
חברות טובות!? !? !? !? !? !?
תגובה ממש לא לעניין וגם לא ההתנהלןת שלהן.
אבל מאמוש' אני חייבת להגיד לך משהו, מנסיון, לפעמים כשאנחנו בקושי מסויים, "הקושי" צובע את הכל. אני מתכוונת שרשמת כאן שהבנת מדברי "החברה"... כדי להבין את כוונותיה אני הייתי מרימה טלפון ומבררת כדי להיות שלמה עם עצמי, לוודא שהבנתי נכוח ולא םרשתי מתוך הפגיעות והכעס שלי וכדי להיות שלמה עם כל החלטה שאקבל למשל ניתוק הקשר.
וחוץ מזה שכבר אמרתי לך פעם שאת גיבורה ואמיצה ויש מה ללמוד ממך
-
יפה שלי!!!
ברור לי שזה כואב, שזה פוגע, אבל כרגע תשמחי שהבנת וגילית את הפרצוף האמיתי שלהן!
ברור לי שכרגע את לא חושבת לשמוח, אבל נשמתי הן אף פעם לא היו חברות!
שעזבתי את בעלי, כולן כולן כולן עודדו, כולן היו פה שצריך וגם שלא צריך, עודדו לצאת, להיתאוורר.
וסליחה??? אין שום סטיגמה על חד הוריות! אני רוצה לראות שמישהו יגיד עליי משהו, לי או לחברות שלי!!!! (למרות שעדין לא ברור איך הכל יגמר...)
ולא, את לא אמורה לחפש חברה רק אמהות שהן חד הוריות!
אני מחזיקה ממך!!! באמת באמת באמת!!! בגלל שבאתי מאותו מקום שלך!! של לקום וללכת!!
אנחנו באותו הגיל (למרות שלא חשוב הגיל העיקר התרגיל חחח) אפשר איזה ערב פשוט לצאת!!
מאמי כל כך רוצה לתמןך בך!!
אני בפייס לכל דבר!!!!! כל דבר!!!!
-
פפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה סטיגמה יש על חד הוריות? מה הבעיה עם חד הוריות?
!?!!?!?!?!?!.1.?!?!!?!?
שיחזרו לערב הסעודית איראן או משהו
הרגו אותי,
"אני כועסת עליך שבגללך רואים שאני מסתובבת עם אם חד הורית. אם לא היית אם חד הורית לא היו צוחקים עלי בגללך, אז אני כועסת.
את צריכה ליהיות עם מישהו וזה לא מעניין אותי התנאים רק שלא יצחקו עלי אנשים מפגרים כמוני. "
פחחחפחפחפחפחפחפחפפחחחחחחח
את לא עשית משהו בשבילך, את עשית משהו בישבילך ובשביל הילדים שלך.
בתכלס, מה את צריכה נשים עם מנת משכל כזאת לידך?
תמצאי לך נשים עם שכל ליהיות חברה שלהן.
אין מה להפגע ממטומטמים, הם הרי מטומטמים. מסבתא זקנה עם אלצהימר לא היית נפגעת מתוקף מצבה נכון? אז אותו דבר.
-
מההההההההההההההההההההההההה
מה זההההההההההההההההההההההה
בואנה
חוצפניות
-
אם כאלה חברות, מי צריך אויבים?
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
תראי כמה בנות אוהבות אותך פה! בואי למפגשששש!!!! תראי כמה אהבה תקבלי ואולי תמצאי חברות נפש ...
תגידי סתם שאלה
( מישהי פעם אמרה לי לדון כל אחד לכף זכות ואמני ממש מנסה לעשות את זה) יכול להיות שבעלך או מישהו מהמשפחה/ חברים שלו דיברו איתן או אמרו משהו? אולי הן פוחדות בעצם?
אם לא אז הן אהבלות סתומות שלא שוות יחס כמובן!
-
איכככככ איככ.טוב כולי עצבנית עכשיו!!!!!!!!
מי ן בכלל??? חצופות!!
הן לא חברות ולא כלוםם!! רק מרעוות!!
התנהגות מזעזעת!!אל תיפגעי מדבר כזה!
תמשיכי ללכת בראש מורם,באהבה, ובגאווה!!הן לא אלה שיורידו אותך!!
אני באמת מקווה שבקרוב תיפקחי את העיניים ותראי עד כמה הן מזעזעות ולא ראיות להיקרא חברות...ושתדעי ותרגישי שאאת לא לבד!!!!!!!!כי את לא!!!
שולחת לך פול פול חיבוקיםםם
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
עם חברים כאלה מי צריך אוייבים?
סלחי לי, אבל הן לא חברות ועדיף שיצאו לך מהחיים.
מה סטיגמה? מי ישמע מה זה חד הורית!!! היום יש ים חד-הוריות וזה בכלל לא בושה.
שילכו לחפש! זה ממש עיצבן אותי!!
חברה אמיתית תמיד תהיה שם בשבילך ובמיוחד בתקופה כזאת קשה!
שולחת לך ים חיבוקים ויש לך פה בנות שיכולות להיות חברות אמיתיות וטובות פי מליון מאלו שסיפרת עליהן!
אל תתיחסי הן לא שוות יקירתי !!!!!
-
תודה בנות על התמיכה
-
בס"ד
מקסימה אחת המזמור אשת חיל נכתב עלייך למקרה שלא הבנת !!!
הם אנשים קטנים, בלי שכל !!ולאיש הקש מדורותי בערץ עוץ יש הרבה יותר שכל מהם
רגש - זה דבר חזק אבל שחולף עם הזמן - את עוד תברכי את היום שגילית מי הן
ותאמיני לי הם כלום ,ומכלום לא צריך להתרגש אוהבת אותך בלי להכיר ה' יחזק אותך ויתן לך שהגבר הבא שיכנס לך לחיים יפרוש לך שטיח אדום בכל פעם שתבואי הביתה
כי ככה מגיע לך !!!
תהיי חזקה באהבה גדולה ליאת
http://pregnancy.baby-gaga.com/]
-
גועל נפש!
-
קראתי את ההודעה שלך והלב שלי ניקרע לחתיכות!!!אמא שלי אם חד הורית ל 5 ילדים כולל אני..ואני ממש בהלם!אבל אני גם מבינה אותך נשמה זה באמת לא חברות אמת אלה חברות של יציאות זה לא חברות שאפשר לשפוך איתן את הלב יש חברות ויש..עצם העובדה שהם אמרו לך זה מקום יקר בשבילך זה כבר אומר שהם רוצות להיפטר ממך בשבילך ללכת למקומות יקרים וכו'..טפו על חברות כאלה באמת מה את בוכה בגללן בכלל אם מישו היה עושה את זה לאמא שלי הייתי מוציאה לו תשיניים מהמקום גועל נפש של התנהגות באמת
אבל את מה אכפת לך
תחיי תחיים שלך!זה שאת אם חד הורית זה לא אומר כלום אני בטוחה שיש לך ילדים מקסימים שכל רגע ורגע איתם שווה את המאמץ והכאב..היית צריכה להגיד אני לא הולכת בגלל שהמקום יקר אלא בגלל שאני מעדיפה לבזבז כסף על דברים לילדים שלי!ואני בטוחה שזה קו המחשבה שלך במקום להתחשב בך תראי מה הן אומרות לך אלא לא חברות נשמה באמת!!
אני מאחלת לך שתמצאי חברות אמיתיות שיעזרו לך וידעו לתת לך לשפוך את הלב!אני מבטיחה לך שאם אני הייתי שם מזמןןןן היתי חוטפת אותך שתהיי חברה רק שלי את נשמעת לי חמודה
-
-
פשוט מזעזעות!!!!
מאמי תהיי חזקה, הן כנראה לא מסוגלות לעמוד מול הכוחות שלך!
את מדהימה, יישר כוח, אני בטוחה שתמצאי חברות אמת
[[url=http://www.familylobby.com]
-
לא רק שהן סתומות בלחץ הן גם חסרות רגשות ורגישות לחלוטין
-
זונות מטומטמות וטיפשות