חזזרתי לעדכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות חזרתי להתעדכן ולעדכן ..

אז ככה אני כבר מלא זמן עם בעיה במחזור אז החלטתי שנימאס לי ואני הולכת לרופא לראות מה קורה ..
    הייתי מתוך חודש שלם אולי יומיים טהורה (נקייה) אז הייתי אצל הרופא והוא אמר לי לקחת חודשיים שלמים גלולות כדי לנסות לראות מה קורה כמובן שזה לא עזר
    חזרתי אליו (כשעדיין יש לי דימום)
    אז הוא עשה לי בדיקה
    ואמר שיש לו כמה חשדות והוא רוצה לשלול אופציות
    אופציה ראשונה -אולי יש לי פוליפ אז הוא לקח לי דגימה חייב לציין שממש לא היה נעים וממש כואב
    אופציה שנייה-יש לי בעיה אורמונלית אז הוא אמר שהגלולות היו אמורים לסדר את זה
    אופציה שלישית- בעיה בקרישת הדם אז הוא שלח אותי לעשות בדיקה דם
    דיברתי איתו היום והוא אמר שיצא תקין
    אופציה רביעית- דלקת ברחם הוא הביא לי אנטיביוטיקה לקחת
    כמובן שאם יש לי דלקת אז אי אפשר להיקלט לפחות ככה הוא אמר..

מה אני יגיד לכן בע"ה יהיה טוב..
    אז מה איתכן ??
9 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה הבאה

• תודה אמילי
    אז ככה אחרי אחרי שאני מסיימת מחזור או שבעצם לא מסיימת כי הוא ממשיך וממשיך ולפעמים יוצא שאני עושה בדיקה כדי לספור ימים נקיים (על פי ההלכה) פיתאום באמצע הספירה אני שוב מדממת ואז אני מחכה כמה ימים ומנסה להתחיל שוב ולפעמיים הסיפור חוזר על עמו ככה שעד שאני כבר יכולה לטבול אחרי יומיים שלושה אני שוב מקבלת ולפעמיים זה מסתיים אחרי פעם אחת של עצירה
    הווא עשה לי אולטרה סאונד לא מצא כלום
    והוא עשה לי גם פאפ מחכה לתשובה..
  • היי מתוקה, קודם כל אני שמחה לשמוע שהבדיקות יצאו תקינות, וגם מקווה שהאנטיביוטיקה תעזור :) וברור שמלא בהצלחה!!! דווחי לנו, אגב עשית בדיקות דם לפרופיל הורמונלי?
  • היי מאמי תודה רבה וברור שאני יחזור לעדכן , וכן מאמי בין היתר של הבדיקות דם היה גם זה , אני כבר מתחילה לחשוב שאולי זה כבר משהו אחר..
  • ואי מאמי נשמע לא נעים ....

מקווה שכול הבדיקות יצאו בסדר ..
    תעדכני אותנו
  • היי מאמי
    האמת שחשבתי עלייך אתמול... הלחצת אותי בלימודים
    מה עם us הספקת לעשות?
    מה עם הכאבים והדקירות? עברו? הכדור שנתתי לך עזר?

• החלמה מהירה ובשורות טובות
  • קודם כל תודה לכולכן על התמיכה אז זהו היום אחרי הצהריים יש לי תור לרופא נירא מהוא יגיד לי, אני כבר נכנסת לשבוע 5 ברציפות של דימום .. ..
  • הבטחתי שאני יעדכן ..
    אז הייתי אצל הרופא הוא אמר לי שכל הבדיות יצאו תקינות חוץ מהפאפ שיקח לזה עד שבועיים שיהיה תשובה , הוא עשה לי שוב אולטרה סאונד וראה שיש לי איזה רירית מוזרה ברחם שהיא לא נראית לו תקינה הוא שלח אותי לעשות היסטורסקופיה שזו בדיקה שמכניסים מצלמה לרחם ואפשר לראות בדיוק מה זה ..
    אז קבעתי תור לעוד חודש וחצי .. ונחכה לראות מה יהיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה