מודאגת .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,
    לאחרונה שמתי לב שיש ארוחות אחריהן איתן פולט שלוליות של אוכל
    זה לא קורה אחרי כל אחרונה אבל קורה שיש פליטה קטנה אחרי ארוחה
    אני דואגת שמדובר בריפלוקס
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
5 תגובות
עמוד 1
  • עידו היה עושה לי ככה ופשוט הבנתי שלא בא לו יותר על הציצי שלי אז עברתי לשאיבות
    הוא היה פולט לי מלאאאא וגם חשבתי שזה ריפלוקס
    אבל הבנתי שאם יש עלייה תקינה במשקל והוא יחסית רגוע במהלך היום ולא מקשיט את הגב אז זה לא ריפלוקס

• ממה שידוע לי ריפלוקס זה אי נוחות כמעט תמידית של התינוק ופליטות תכופות מאוד (וגם אז לא תמיד מאובחן ריפלוקס, יש פשוט תינוקות שפולטים יותר מאחרים).
    יכול להיות שהוא פשוט יונק יותר מדי ממה שהוא צריך בפעמים האלה שהוא פולט וזה בהחלט יכול להסביר גם את אי הנוחות שלו והרגזנות והניסיון להתנתק מהציצי.
    יכול להיות שהוא פשוט לא רוצה יותר, יכול להיות שתקוע לו גרעפס באותו השלב ואז אם הוא בלית ברירה כן מתחבר הגזים מעלים את כל מה שהוא בלע אחרי זה החוצה.
    כשהוא מתפתל תני לו להפסיק לינוק, תנסי לשחרר לו גרעפס ותציעי לו שוב
    אם הוא יקח - מה טוב, אם לא - כנראה שהוא פשוט שבע.
  • אני מקווה שאתן צודקות וזה לא ריפלוקס סך הכך במהלך היום הוא נינוח
    יוליה לגבי מה שאת מציעה, אני אכן מרימה אותו לגרפס ממש כל פעם שהוא מתנתק ומתעצבן אלא שהוא ממשיך לקטר ולבכות ואז אני מחברת אותו שוב והוא יונק שוב וחוזר חלילה
    זה קורה לי בכל הנץב פרט להנקת.בוקר
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • לאגמי היה ריפלוקס שקט היא פשוט היתה מסכנה כל הזמן צרבות תחשבי מה זה...

אני הייתי הולכת לרופא אבל שוב אגמי גם לא עלתה מי יודע מה במשקל והיא מגרדת את אחוזון 3

• כל עוד הוא עולה יפה במשקל זה לא אמור להיות ריופלקס
    אוריקי שלי היה מפלטה - הוא היה פולט כל הזמן, פשוט כי הוא היה אוכל יותר מדיי.
    יש תינוקות שמרכז הרעב והשבוע אצלם לא מפותח דיו אז הם יונקים יותר מדיי ואז הם פולטים.
    שוב פעם כל עוד יש יציאות תקינות ויש עלייה במשקל זה בסדר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה