היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חדשה בפורום אבל עד היום קראתי פה הרבה ונתתן לי הרבה כח, החלטתי להירשם כי אני צריכה את עצתכן.
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון ראשון כבר 7 חודשים, המחזור האחרון שלי היה ב 5/8, בדקתי ביוץ בעזרת ערכת ביוץ ביתית והוא היה ב16 או 17 לא בטוחה בדיוק באיזה מהם.
ב 25/8 בלילה התחיל לי דמום ורוד בניגוב שנמשך יומיים, מנסה לשכנע את עצמי שאין סיכוי שזה השרשה כדי לא להתאכזב החודש.
יש לי כבר יומיים תחושה שהמחזור מגיע אבל הוא לא... הבוקר בדקתי כי עדין לא קיבלתי והתוצאה הייתה שלילית :( בדרך כלל המחזור שלי היה כל 28-29 ימים ורק בחודש האחרון הוא היה 32
מה דעתכן? יש סיכוי שבדקתי מוקדם מדי?
אורי
5 תגובות
עמוד 1
היי מתוקה ברוכה הבאה לפורום :) לדעתי בדקת מוקדם מידי, אם המחזור שלך הוא 28-29 ימים זה אומר שרק מחרתיים את באיחור..חכי קצת.. בהצלחה בנוגע לדימום, אם אני מבינה נכון הוא היה והפסיק? נשמע מצוין....
קודם כל ברוכה הבאה לפורום מחבק ואוהב.... אכן לדעתי את צריכה להמתין עוד קצת :-) ואכן יכול להיות שנשמע טוב שהיה דימום קל יומים ואז הפסיק...בהצלחההההה
ברוכה הבאה אורי! אני מקווה שלא תצטרכי להתעטר לך בכוכבים רבים כל כך עד שתהיי בהיריון. האיחור עושה רושם מעניין, אבל בביולוגיה שום דבר לא מדויק לטוב ולרע, והכי מדויק זה להמתין ולראות לאן נושבת הרוח
crazy woman!
היי בנות,
תודה על קבלת הפנים החמה ועל התגובות שלכן,
אתן צודקות, כנראה שזה באמת מוקדם, נראה לי שאני אחכה עד הסוף שבוע ואראה מה קורה, אם לא אקבל עד אז אבדוק שוב...
אין לי כח לעוד שלושה ימים של חוסר ידיעה... נקווה לטוב
ברוכה הבאה לשהות קצרה!!! אם הדימום הפסיק אחרי יומים ולא היה בכמות רצינית אז יכול להיות שזו השרשה אבל אפשר לדעת שזה זה רק שבוע אחרי הדימום.. תחכי קצת, אולי זה מוקדם מידי.. בהצלחה!