היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל כך לא מרגישה טוב בחיים לא היתי ככה ,לא יכולה ללכת לעבוד לא ללימודים ממש כלום בבית מיום חמישי ופשוט הרגשה נוראית שיגעתי כבר את בעלי שלא יודע איך להגיב ...הוא אומר רק ההתחלה וכבר את ככה ?מה יהיה בהמשך?אני ממש חלשה קשה לי לקום מהמיטה לא מצליחה לאכול שום כלום פשוט מאוד ובטח שלא מצליחה לבשל כי קשה לי לעמוד יש לי סחרחורות נוראיות ..נראה לי כי אני במיטה כל היום.אז שולחת את בעלי לקנות לי משהו אחר מבחוץ כל יום ואז מרגישה יותר רע ...אני מקווה שהכל יהיה בסדר ..קשה עם התחושות האלה במיוחד שרק אני ובעלי ואתן יודעות על ההריון הזה אז אין את מי לשתף ועם מי לדבר או להתייעץ ..פשוט מרגישה לא אני ..ואני אפילו לא יודעת אם זה נורמלי..היום בבוקר עשיתי בדיקות דם ושתן ובשתן יצא שיש מלא כדוריות לבנות 500 כשהמקסימום זה 30 הבנתי שזה מעיד על דלקת בדרכי השתן למאות שאני מרגישה שם בסדר גמור אין כאבים או צריבה בזמן פיפי ..וגם כדוריות אדומות יש 25 כשהמקסימום הוא 10 אז כתבתי לד״ר הדר ומקווה שהכל בסדר ..לא נראה לי שככה צריכים להרגיש בהריון ואם כן זה ממש הזוי אני מרגישה חצי מתה קשה לי לנשום לא יכולה להיות עם בעלי להתקלח אני מתקלחת עם כסא כי לא יכולה לעמוד ..ובעלי אומר הכל פסיכולוגי ..נו מה דעתכן??להתקלח עם כסא כי קשה לי לעמוד זה פסיכולוגי ???
7 תגובות
עמוד 1
היי, מותק. תקשיבי, אני, בהריון הראשון שלי קמתי ב6:30 בבוקר בגלל נגיעות של בחילות, אחרי זה זה התגבר ונוספו לזה סחרחורות קשות מאוד והקאה ״בהפתעה״... זה ממש, ממש לא פסיכולוגי!! אני ממליצה לך ללכת לקופ״ח בבוקר, לעשות בדיקות דם, למדוד לחץ דם, סוכר... לשתות המוווווווון מים ומשהו מתוק מידי פעם, לדאוג לאכול כמו שצריך!! מה עוד את מרגישה? דופק גבוהה? הזעות קרות?
נורמלי ..יש בנות שלא מרגישות כלום ויש בנות שקצת ויש בנות כמוך שהכל כל התסמינים נופלים עליהם ..זה ככה בערך עד השבוע ה14 ואין הרבה מה לעשות חוץ מלעבור את הזמן הזה מבטיחה שתרגישי טוב יותר עוד לפני.. תרגישי טוב
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
תודה בנות הבעיה שאני לא יכולה להכניס לפה כלום לא שתיה ובטח שלא אוכל ..מקודם קמתי לשטוף פנים כמעט נפלתי רצתי חזרה למעטה אני מקווה שהכל טוב
היי, אני מציעה לך לגשת לקופ"ח, יש מצב שתזדקקי לעירוי נוזלים. רפואה שלמה !!
ממי שלי איזה מסכנונה...ליבי אלייך. אני חייבת לומר ששמעתי כבא על בנות שהרגישו ככה בהריון, יש לי חברה שהייתה בול ככה... אבל, אם זה מעודד אותך כל זה אמור להשתפר בסביבות שבוע 10-12...אוף חמודה חבל שאני לא לידך לעזור לך, מקווה שיוקל לך ממש בקרוב, ועד אז תנוחי מלא, תנסי לאכול כל שעה לפחות ביס ממשהו :) חיבוק ענקי
מיכליש מתוקה, ככה זה בשבועות הראשונים וכל אחת מקבלת את זה אחרת. אני מסכימה עם הבנות שהחולשה מתגברת ככל שחלשים פיסית ולכן עדיף לעשות בדיקות מקיפות אם לא עשית לגילוי חוסרים בויטמינים ומינרלים. בד"כ נותנים לנשים בהיריון פרנטל שזה קוקטייל ויטמינים ומינרלים שעוזר להן להשלים חוסרים. תהיי חזקה בובה, סבלך הוא למטרה טובה
crazy woman!
קבלתי פרנטאל לפני שלושה חודשים וממשיכה גם היום ..לא יודעת פשוט הרגשה לא טובה והפרשות חומות משבוע 4 ועד היום כל פעם בגדלים ובגוונים ומרקמים שונים ..אני מקווה. שסתם הרגשה שלי ושהכל יהיה תקין בע״ה