דיון עם בעלי- האם אני טועה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עידכון למטה
15 תגובות
עמוד 1
  • זה קצת מעצבן...את יכולה להגיד לגננת שאם יש לה טענות לגבי מה הילדים אוכלים- שתעשה הזנה בגן

• נראה לי שזה לא במקום, זה לא הילדונת שקובעת מה היא אוכלת אז צריך לפנות להורים, וברור שלא להשפיל את הילדה לפני כל הגן.

• לדעתי את צודקת!!!!
    אפשר לחשוב שכל ילד וילד בגן מביא איתו כריך מקמח מלא עם חומוס מעשה בית או טחינה ירוקה.
    אני מבינה שאולי הילדים קינאו אבל לא זו הדרך!
    סביר שהיה עוד ילד אחד לפחות עם פיתה וגבינ"צ....
    ואפשר וכדאי גם לבדוק עם הגננת מה היה ואיך היה בלי כעס... אולי הילדה לא פירשה את הדברים כמו שצריך?

• מה לא בריא בפיצה?
    בגבינה צהובה יש מלא סידן, רוטב עגבניות זה מעולה וגם דגנים הילדים צריכים לאכול...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לפי דעתי כן להגיד לגננת אבל תלוי באיזה דרך
    רצוי להגיד שהילדה נעלבה
    והילדה לא אשמה במזון שאמא שולחת לגן
    ובפעם באה שמשהו נראה לה לא בסדר
    שתגיד לך
  • לפי דעתי את צריכה להעיר לגננת זה לא נכון להשפיל ככה ילדים...
    בייחוד כשזה לא תלוי בהם.
  • איזו שאלה - ברור שאת צודקת
    בעיקרון זו הבת שלך ואם בא לך לשלוח אותה עם סיגרים מטוגנים בשמן עמוק לארוחת בוקר את יכולה!!
  • היא חוצפנית ומעליבה!

וברור שהייתי אומרת לה בפנים מה אני חושבת.

מה היא מעליבה את הבת שלך על חשבון לימוד אכילה נכונה? מפגרת.

וחוצמזה - אני מתה על פיצה! פעם בכמה זמן - גם אנחנו אכולים את זה ויש בה הכל, דרך אגב, כל אבות המזון. אז היא מבלבלת בשכל
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב אז דיברתי עם הגננת ואני כל כך שמחה שדיברתי איתה

כי זה היה קצת שונה ממה שהבת שלי סיפרה
    הגננת דיברה כל כך יפה והיא מאמינה ומחנכת בדיוק כמו שאני מאמינה בו

היא אמרה שיש הרבה ילדים שמביאים סנדביץ עם ממרח או מאפים כאלה באופן יום יומי אז היא אומרת בפני הילדים מה לא בריא במזונות כאלה והילדים עונים לה
    אז אתמול היא אמרה שפיצה זה לא בריא בלי לפנות או להדגיש את הבת שלי , למרות שהיא הייתה היחידה עם פיצה באותו יום
    הכוונות שלה טובות והיא במטרה ללמד מה בריא

אמרתי לה שהיא הרגיעה אותי ודיברה כל כך יפה , סיפרתי לה שאני כמובן בעד לדבר עם הילדים על מה בריא , אצלי פשוט הילדה אוהבת ירקות ופרות ואוכל מבושל עם ירקות ולא כל כך אוהבת ממרח שוקולד אז לא יוצא לי להרצות לה על זה אבל זה טוב שהיא תדע
    אמרתי לה שפיצה זה מותרות והבת שלי יודעת את זה

בכל מקרה תודה על התמיכה
  • זהו אורטל גם אני אוהבת פיצה דומינוססס

אז זה ירגיש לי צבוע להגיד לה שזה לא בריא

אז פשוט נותנת לה להבין שזה מותרות ולא אוכלים לעיתים קרובות
  • אני תמיד פתוחה לקבל הערות כאלה ואחרות מהגננות אבל כמובן לא בפני הילד/ה
    היא ממש חצופה
  • אני שוב שואלת - מה לא בריא בפיצה?
    יש בזה 3 אבות מזון!!!
    מה רע בגבינה צהובה?
    מה רע ברוטב עגבניות?
    מה רע בבצק (כמובן תלוי בסוג הבצק)?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • החיסרון היחיד שיש לפיצה זה הקלוריות אבל חוץ מזה גם בעיניי הוא בריא

יש אמונה כזאת שכל אוכל שמכינים אותו מהר אז הוא לא בריא
  • יכול להיות שהכוונה שלא שהפיצה הייתה קנויה אז לא השקעת
    וחוץ מזה טוב שדיברת על הגננת על זה
    אצלנו יש לוח שכל יום בערב ליאבי בוחר מה לאכול בבוקר בגן ומשום מה זה תמיד יוצא אותו הדבר פיתה +חומוס+פסטרמה +ירק
    אז כמה אפשר לאכול את זה ??
    אולי תצעי לגננת שפעם בשבוע יהיה להם ארוחות משותפות אצלנו בגן עשו את זה שנה שעברה וזה עזר להם מאוד ככה הם למדו לאכול עוד מזונות ועזרו להכין את א. הבוקר והיא ממש עשתה להם חגיגה
    כל ילד היה אחראי להביא משהו אחד הביא קוטג' אחד הביא 3 פלפלים את מבינה את ההמשך
    מקווה שהשנה גם יהיה את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה