צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני צריכה לעבור צילום רחם, עברתי כזה בעבר לפני 13 שנה וזה זכור לי כדבר נוראי, הפעם אני רוצה לעשות בהרדמה מלאה, האם יש מקומות שזה לא עולה כמעט 5000 ש"ח, זה נראה לי מטורף מחיר כזה, פרופסור זיידמן לוקח 2500 על הבדיקה ועוד 1900 על החדר והמרדים, האם אתן יכולות להמליץ לי על עוד רופאים, ומקום במחיר קצת יותר זול?????
3 תגובות
עמוד 1
  • אני עברתי צילום רחם בבי"ח ללא מרדים עם התחייבות מקופ"ח.
    למה בפרטי? יש כ"כ הרבה הוצאות אחרות שאין מנוס מהם....
    בקשי התחייבות מהרופא.

שיהיה בהצלחה
  • היי
    אני עברתי צילום רחם לפני איזה שנה במכון מר בקרית גת. זו אכן חוויה מאוד לא נעימה אבל לא הייתי ממליצה לך על הרדמה מלאה בהתחשב בעלויות שאת מציינת. אולי כדאי לך לבדוק איפה אפשר לעשות את הצילום, שמעתי למשל שבבתי חולים זה הליך יותר טראומתי...
    בכל אופן שיהיה המון בהצלחה!
  • היי החלטה טובה לעבור את זה בהרדמה מלאה גם אני עברתי בהרדמה לפני שנתיים וזה לא עלה לי ככה והלכתי לרופא פרטי. העלות של הרופא הייתה 800 ש"ח ולמרדים שילמנו 1200 ש"ח עשיתי בבית חולים לניאדו בנתניה והרופא היה דר שי קוורקיאן. אם את בכללית (אני במכבי) אז תקבלי החזר כי הוא עובד עם הכללית. ותבררי עם הקופה אם את מוציאה טופס 17 מה ההשתתפות שלהם. בהצלחה רבה!

בעזרת השם נעשה ונצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה