היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנה החיישנים של הילדים שלי.... מד גובה - כשאני בוכה על הידים של אמא אסור לשבת חייבים לעמוד מד תנועה - כמובן שחייבים לזוז כל הזמן מד שינה - איך שהראש של אמא נוחת על הכרית והיא עוצמת עינים יש לפתוח את הצופרים מד מחיאות כפיים - איך שאמא מתעצבנת עלי אני מוחא כפיים ואז יש לה חיוך דבילי והיא שוכחת את הכל
16 תגובות
עמוד 1
הנה עוד אחד הזוי לחלוטין של אמילי
איך שעולים על כביש 6 צפון יש לפתוח צופרים תוך קללות בכל מיני שפות ולא להפסיק עד שיורדים מכביש 6
חחחחחחח איזה מאמי.
גם אצלינו המד שינה מדי פעם מתחיל לעבוד כשאנחנו בדיוק הולכים לישון. מד שעון מעורר זה עיניין כמעט קבוע, אבל לא חצי שעה לפני השעון אלא 5-10 דקות לפני. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מד שינה ברור שקורה גם אצלנו איך לא אם אני לא ישן אין מצב אליה יקום אבל ברגע שאני ישים את הראש על הכרית 3... 2.. 1..ו..אליה קם חחחח
מד שאיבה: לא משנה כמה זמן עבר מהנקה אחרונה, ברגע שאמא מסיימת לשאוב, ניקול רוצה לינוק! זה משהו לא מוסבר... אבל היא מבסוטה, כי כך היא זוכה להתפנק על הציצי המון זמן....
חחחחחחח איך שכחתי את מד חיתולקקי ישר אחרי שאת מחליפה לאליה הוא נזכר לעשות קקי כי הכי כייף חיתול חדש.
חחחח גם אוראלי שלי אחד לאחד מה שאמרת
כל השלושה שלי מומחים בשני המדים האלה, חכו לגילאים הגדולים יותר :-)
מד עייפות: אמא עייפה? אפשר לנדנד חופשי, הגבולות מתרחקים
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
גם אצלנו מד השינה עובד היטב
אצלנו הן חזקות במד הסקס- חובה להתעורר באמצע הסקס. הן מתחלקות זה יפה- אני בטוחה שיש להן לוח תורנויות איפשהו....
חחחח מיכל
לנו יש מד אוכל - אם אמא מתחילה להכין לעצמה משהו לאכול, אני חייב לאכול קודם!
וכמובן מד גובה, תנועה וחיתול מתפקדים מצוין
אצי זה מד טכנולוגיה אם אני במחשב או בפלאפון- היא בדיוק עכשיו חייבת צומי (למרות שכשאני במטבח או מקפלת כביסה- הכל בסדר והיא לא צריכה אותי- זה רק בטכנלוגיה)
על מד מרפי שמעתם? הוא בטוח מפסות
חחחחחחחחחחח קורעות
מד פדיחות: אם אמא נכנסת לבנק או לחנות בגדים, אני שולט במצב ומיד פותח סירנה, כך אני יודע שהיא תצא מהר מהר.
מד אוכל: אם אני מכניס לפה אוכל, אני תמיד אלעס ואוציא הכל, אמעך בידיים למחית ואמרח לעצמי על הפנים והשיער. אמא משתגעת מזה
מד חופשות- דווקא בימי חופש מהגן כשאפשר לישון עוד טיפה, אז דווקא אז חייב לקום מיליון פעם במהלך הלילה, וסופית בשעה 5:30-6:00 ודווקא בימי גן אפשר למשוך עד 9-10 בבוקר, כי הרי עבר עלינו לילה קשה לא?!