בוקר טוב בנות שאלה קצת טיפשית אבל חשבתי על זה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני הולכת לאולטרסאונד ועוד כמה ימים יש לי שקיפות..השאלה היא מה שהוא יראה בשקיפות הוא יכולה גם לראות היום?או שבשקיפות זה רופא מיקצועי..אני מתכוונת לאיברים וזה יעני לראות תידיים רגליים בן או בת..הוא לא יוכל לראות את זה במקרה היום?

9 תגובות
עמוד 1
  • אם את הולכת היום לבדיקה שיגרתית אצל הרופא נשים הוא ממש לא ייתן לך פרטים של שקיפות.
    בשביל זה קבעת תור לשקיפות !

• נכון אבל אמרתי אולי דוקא הרופא שלי מת עלי הוא מסוגל חחח

• ממש לא ! לא קיים דבר כזה !

• אוקי..

• מישהי עצבנית על הבוקר?

• כן ענית בדיוק על השאלה תודה מקסימה:)

• בכיייייף

• זה חשוב שאת הולכת היום, גם אני הלכתי לפני השקיפות
    הרופא יבדוק לאיזה שבוע מתאים העובר גם
  • בשקיפות בודקים את הנוזל שקיים בעורף העובר וגשר אף ועוד פרטים ובשביל זה צריך אולטרסאונד מאד מדויק ולכן יש רופאים שזו המומחיות שלהם. יתכן ובשבוע שלך עדיין לא יראואת המין אבל אם האיברים התפתחו כבר סיכוי גבוה יותר שתראי את זה בשקיפות ולא אצל הרופא שלך בשלב זה.

שיהיה המון הצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה