התלבטות-יש לי אופציה לבנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבנות בית מעל ההורים שלי ואז לא אצטרך לקחת משכנתה . חלק אומרים לי שזה לא ממש טוב לגור כ"כ קרוב להורים. יש לציין שאני מסתדרת איתם טוב ויש לי גם 2 אחיות בבית שהן ממש כמו חברות.הייתן עושות את זה? גרות מעל ההורים?
7 תגובות
עמוד 1
  • מעל ההורים שלי כן ברוררררררררררר

• זה לגמרי תלוי אך ורק ביחסים שלך איתם.
    לא חושבת שיש מישהו שיכול להמליץ לך אם הוא לא מכיר ולא יודע בדיוק מה שקורה איתם ומולם.....

• מה אומר הבעל?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הכל תלוי,
    אם את יודעת שהמשפחה לא "תשרוץ" כל היום אצלכם ולא תתערב בגלל שאתם כל כך קרובים אליהם.
    שיהיו כמו שכנים
    כי אל תשכחי שכמה שנחמד שיש את ההורים קרובים אבל צריך לדאוג גם לזוגיות ולמשפחתיות שלכם...
    יש לי חברה שהם עברו לבית מאחורי ההורים שלהם והמשפחה שלה כל הזמן נמצאת אצלהם וזה גרם לבעיות בזוגיות שלהם שהם חושבים לעבור משם....
    תבדקו את כל הגורמים חיסכון זה בהחלט דבר חשוב אבל צריך לחשוב גם על הזוגיות.
  • את האמת האמת אז כן אני עם ההורים שלי ביחסים כל כך טוב והאמת שבעלי חולה עליהם אז לא היה לנו בעיה אם היתה לנו את האופציה.
    השאלה גם מה ההורים שלך אומרים ואם זה לא יצור קנאה בין האחיות לאחר שיעזבו גם הן את בית ההורים.
    בהצלחה בכל דרך שתבחרו.

• שבעלך יחשוב קודם כל מה דעתו, יכול להיות שזה לא מתאים לו ואז לך אין התלבטות.

ובכללי צריך לקבוע חוקים למשפחה שלא באים הרבה מידי, ושומרים על גבולות, לא מתערבים, לא נכנסים בלי לדפוק וכו'

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
  • אני גרתי בבניין אחד עם ההורים שלי ואחותי וזה היה אחלה!
    ועכשיו אנחנו גרים ממש 2 בתים מהם וזה מעולה לנו
    אבללל... ההורים שלי כמעט אף פעם לא באים אלינו, הם מחכים בשקט שאנחנו נבוא אליהם כשבא לנו, הם לא מתערבים לנו בחינוך הילדים או מעירים הערות על הבית שלנו בקיצור- לא נכנסים לנשמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה