hila_y - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נו ממי? יש חדש?
8 תגובות
עמוד 1

• ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • לא בדקתי. שמעתי מעוד מקור משו וזה בלבל אותי נכון אמרנו שהוסת מגיעה שבועיים אחרי המחזור? אז שמעתי שכמו שאיחר לי הביוץ והוא הגיע רק ביום ה25 אז גם המחזור יגיע רק אחרי 25 יום מהביוץ משמע שתמיד הביוץ יהיה באמצע. לא יודעת כבר מה נכון אם לפי זה אז יש לי לחכות עוד 9 יום כי אני רק ביום ה16 מזיהוי הביוץ
  • הילהה..הווסת צריכה להגיע 14 יום אחרי הביוץ!! משמע שאת באיחור של יומיים!!
    מאיפה שמעת 25 יום מהביוץ זה לא הגיוני!!

נגיד אצלי היה חודש שהביוץ היה ביום ה18...קיבלתי ביום ה32..14 יום אח"כ..וכל הלאה...היה לי ביוץ ביום ה14.. הווסת הגיע ביום ה29 מקסימום...
    הבנתת?!?!?
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • חברה אמרה לי כמו שלמי שיש וסת סדירה כל 28 הביוץ יוצא באמצע נכון? 14 יום אחרי הוסת ו14 יום אחרי הביוץ מגיע הוסת הבאה נכון??? אז אצלי כאילו כמו שזיהתי ביוץ רק ביום ה25 גם המחזור יגיע רק אחרי 25 יום מהביוץ. תעזרו לייי השתגעתי 
  • לא מתוקה. הווסת צריכה להגיע 14 יום אחרי זיהוי הביוץ.... זה הדבר שקבוע אצל כל אישה....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אם זיהית ביוץ ביום ה25...אז תספרי 14 יום...וואללה...זה הזמן שבו את צריכה לקבל..הבננת??
    לפני כמה ימים זיהית ביוץ??16?? עברו כבר 14 יום..תבדקיי!!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מחזיקה לך אצבעות ובשורות טובות

/]
  • כן היום אני אפילו ביום ה17 מזיהוי הביוץ! אבל - אני לא בודקת עדיין לא רוצה להתבאס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה