היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב התינוקת שלי בת חודשיים וחצי רק יונקת ניסיתי לשלב בקבוק אבל היא לא יודעת איך לאכול ממנו. מישהי נתקלה בזה ויודעת לייעץ לי תודה ויום ניפלא
7 תגובות
עמוד 1
לא להתייאש. יש בקבוקים של טומי טיפי שמאוד קרובים למבנה של פטמת אם. נסי אותם. קודם תנסי עם חלב שאוב לתת לה בקבוקתדאגי אפילו לעשות את זה קצת לפני שהיא רעבה כדי שתוכלי לתת לה אותו בטמפרטורה חמה בדיוק כמו אצלך בשד (שלא תצטרכי לחמם אותו ואז אולי היא תירתע).
תנסי פעם ביום, אחר כך כמה פעמים ותראי איך מתקדם. בהצלחה.
הי יפה. לא נתקלתי (למזלי) בזה אבל אחד הפתרונות הוא החלפת הבקבוק. יש בקבוקים שהפטמה שלהם דומה לפטמת אם. לפי מה ששמעתי המומלצים ביותר הם בקבוקים של MAM ושל טומי טיפי.
היי עלה לי רעיון - נסי קודם לתת שד, לגרות אותו ואז תחליפי לבקבוק, אולי זה יעבוד
היי יש לי את שניהם אני מנסה היא משחקת עם הפיטמה לא יודעת לאכול ממנה מפיטמת הבקבוק.......
אוי זה מה שקרה לי עם הגדולה שלי היא הייתה סרבנית בקבוקים ומוצצים! בגלל זה עכשיו בילדה השניה אני נותנת בקבוק פעם ביום....
אז אין לי המלצה בהצלחה
והיא לא לקחה בסוף??
להמשיך לנסות ולהציע
לטפטף לה קצת לותך הפה כדי שהיא תתחיל בפעולת היניקה ואז להכניס לה את הפטמה את מנסה עם חלב אם שלך כן?