-
אני חייבת בהחלט להגיד לך שבעלך חי בסרט משלו.
מה הקשר החלב להיותה קטנה עוד בבטן שלך? אין שום קשר.
את האמא - את יודעת מה טוב לילדה שלך ושאף אחד לא יעז להתווכח איתך או להוריד לך את הבטחון.
המשיכי במה שאת עושה ובמה שאת חושבת לטוב.
-
לא מכירה אותך או את בעלך, אבל על פניו נשמע שיש לו קושי עם ההנקה, קושי שהוא לא ההנקה עצמה, יכול להיות שהוא מקנא?
אל תשאלי אותו, זה לא משהו מודע, תעקבי תראי אם זה נשמע לך הגיוני, תראי מתי הוא כביכול כועס על ההנקה, כשהקטנה לא רגועה או כשאת מניקה או? האם עוזר שאת נותת לו צומי מרוכז (כן תחשבי עליו כילדון שקיבל תחרות) תבדקי, יכול להיות שזו הבעיה והיא יותר קלה להתמודדות מאשר מלחמה כפולה על הנקה. (שלך ושלו)
"תביאו שישה תביאו שבעה
תביאו שמונה ילדים
זאת לא בדיחה
הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
-
הוא לא מבין, אולי תקבעי עם יועצת הנקה בבית שלך כשהוא נמצא והיא תרגיע אותו? זה נראה לי הכי מתאים למצב שלכם. תכיני אותה מראש בטלפון מה הוא אמר שהיא תוכל להתייחס לזה.
-
אין אבל איןןןן דבר יותר פוגע מזה שמפקפקים בטיבו של החלב שלך....
תמיד תמיד עצבן אותי שאמרו לי "את בטוחה שזה מספיק" אולי הוא/היא עוד רעב/ה" (על כל בכי שלא קשור לרעב) וכל מיני הערות שכאלה!
למזלי אני עקשנית מלידה
-
תודה בנות...
אני בטוחה שמעורב בזה גם חוסר שליטה שלו - על הכמויות שהילדה אוכלת בהנקה שלא ניתן למדוד, אולי על זה שהוא לא יכול להאכיל אותה וגם קצת מקנא...
וכ א הזמנתי יועצת הנקה במיוחד בשבילו ושילמת מלא כסף והיא דיברה איתו, וגם אחות של טיפת חלב... הוא מסכים עם כל ה שהן אומרות אבל נשאר בדעתו - צריך לדחוף לילדה תמ״ל. נקודה.
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
-
הוא חייב דיבור עם בעלי שיסביר לו מה זה חלב אם
-
אירה - אפשר להתחלף בבעלים בעניין?
-
אולי העובדה שהיא קטנה מדי מדאיגה אותו ממש?
דיברת איתו על זה?
-
כשהייתה אצלך יועצת הנקה היא לא הסבירה לו שאין דבר כזה חלב לא מזין??
ועם עדן עולה במשקל אז מה הפרובלמה שלו?
-
-
עוד משהו - הוא רוצה למדוד כמה היא אוכלת?
שיקנה משקל וישקול אותה לפני ואחרי הנקה!!!!
אוף אני עצבנית עכשיו!
-
-
שליצ׳קה - בטח שדיברתי איתו על זה, אנחנו כל הזמן מדברים על זה ודואגים...
אירה - הוא חושב שהיא לא עולה מספיק.
לפני שבועיים היא עלתה 170 גרם ועכשיו עלתה רק 90. בשבילו זו עוד הוכחה שמשהו לר בסדר אצלי....
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
-
בעלך חייב להרגע,והוא חייב לתת לך קרדיט שאת יודעת מה טוב לה
וזה לא רק לגבי זה אחא לגבי כל נושא איר
את אמא שלה,את מרגישה אותה ואת יודעת מה טוב לה
הילדה עולה במשקל, היא לא צורחת שהיא רעבה
למה הלחץ הה??
-
שוב תודה בנות, התמיכה שלכן חשובה לי מאוד
-
לא את יודעת מה, לכי לרופא ילדים.
שיוציא לו בכתב וחתימה וחותמת, חלב אם הוא הטוב ביותר לתינוק.
תספרי לרופא את הסיטואציה ושהוא יכתוב משהו כזה ויחתום.
הוא אפילו לא חייב להגיד החלב של דנה הוא ככה וככה, שיכתוב חלב אם ככה וככה.
באמת! זה נשמע מצחיק אבל זה מה שהוא צריך אז זה מה שתיתני לו.
הוא ביקש. ואחרי שתביאי לו את זה נראה לי הוא ירגיש מושפל. אשכרה הלכת להביא לו הוכחה לטיב הגוף שלך....
-
מיצקי, הוא מושפל כבר מהמחשבה שכל השאלות והדרישות המטומטמות שלו יחשפו בפני אנשים אחרים, מי שזה לא יהיה - רופא, אחות, סבתא שלי (זכרונה לברכה)... הוא מרעיף אותם עליי אבל לא מוכן לבדוק בעצמו.
אתמול התעצבנתי על הדרישה שלו שאפנה לבית החולים לבדוק קשר בין עיכוב גדילה של התינוקת בבטן לאיכות החלב (אלוהים מאיפה הרעיונות האלה???) ואמרתי לו שאני לא הולכת לחפש אצלי פגמים ושאם הוא רוצה שילך ויחפש אותם לבד...
אבל עוד פען, אנחנו יורדים לפרטים... נצטרך לפתור את הבעיה הזאת בינינו, אני רק רציתי לבכות פה קצת שאני מושפלת ומתוסכלת ברמות מהסיפור הזה...
-
-
תראי אני אהיה איתך כנה (כי בדרך כלל אני לא חחחחחחח)
אני מבינה את המקום שממנו בא בעלך - את חוסר האונים בכל הקשור להנקה
את חוסר החיבור לתהליך
ואחרי הכל ראוי לציין שהחששות של בעלך לא באים משום מקום - בכל זאת הילדה נולדה פצפונת ובחודש הראשון לא עלתה כצפוי
אבלללללללל בעלך צריך לתמוך בך ולסמוך עליך בעיניים עצומות שבחיים לא תעשי משהו שיפגע בילדה - ואם את בטוחה בתהליך ויודעת שבסוף הכל יסתדר הוא צריך לתמוך בך.
מעבר לזה שהוא גם מקשקש שטויות חחחח
ואת עודף הבטחון העצמי של בעלך הוא צריך ללמוד לנתב לדרכים אחרות שיעזרו לך ולא יפגעו בך
כמו למשל להביא אליך יועצת הנקה כמה שרק צריך כדי שתדריך את שניכם
בהצלחה
-
אני חושבת שאת צריכה לשנות גישה !!! את דוברת רוסית? בעלך? יש לי אתר מעולה ברוסית על הנקה :
http://breastfeeding.org.ua/how/index.htmlתלמדי את הנושא לעומק ... ממש מחקר ! לי היה הרבה יותר קל לענות לאותם אנשים שפיקפקו ביכולת שלי להזין את התינוק שלי בעזרת חלב אם כי פשוט ידעתי כמעט כל דבר על חלב ,הנקה ,שאיבה , בעיות, הצלחות, יתרונות , חסרונות הכווווולללללללל , כל פעם שהייתה למישהו הערה בנושא הייתי פשוט שולפת את כל המידע מהזיכרון שלי וחסר היה לאותו בן אדם לנסות שוב להעיר לי משהו ! יש גם אירגון הבריאות העולמי WHO ששם את יכולה למצוא עקומות לתינוקות שיונקים שלהם יש עקומה משלהם ,תינוק יונק עולה בצורה הרבה יותר מתונה ! כל בעיה או שאלה שיש לבעלך תעמדי מולו עם ביטחון מלא שאת יודעת מה את עושה ותאמיני לי שהוא פשוט יתקפל בעצמו לאחר כמה תשובות מנומקות ונתמכות ע"י מחקרים !
-
סיוון - נכון, זה בא אצלו מתוך דאגה וחוסר שליטה בתהליך, שפוט הדרך שבה הוא אומר את זה פוגעת מאוד, עד כדי הפשלה, ככה לפחות אני חשה, וזה נורא... קשה לי מאוד לעמוד מולו כשהוא עצבני, מה לעשות. אולי יום אחד אני אלמד
-
תראי
אני בטוחה שזה מדאגה לילדה והוא רוצה רק בטובתה- זה הכי ברור שזה לא מרוע או מחוסר אכפתיות
ואפשר יפה טיפה להבין אותו- בתור הורה גבר שלא מניק ולא מבין כמה יתרונות יש לחלב אם..
לדעתי ובאמת, תני לו לדבר עם גבר שכן מבין כמה חלב אם חשוב
אולי שיחה מגבר אל גבר תעזור לו להבין
וכמובן- בלי שום קשר דברי איתו על כך שכל פעם את נפגעת וזה לא נעים לך לשמוע כל פעם את אותו הדבר!
-
-