היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עם עשיתם לנועה אתם צריכים לעשות גם למאיוש שהיא תגדל ותדע שלנועה עשיתם ולה לא היא תעלב תעשו משהו מצומצם קטן - רק למשפחה הקרובה
בעלי לא יודע מה זה ארוע קטן חחחח עכשיו יתחיל שתיה יקרה וכו... ובערב זה עולה כפול עם לא יותר
אירה דברי איתו ותסבירי לו שכרגע עדיף לא להוציא יותר מדי... ושאפשר לעשות יופי של אירוע בצהריים עם שתייה ומה שלא ירצה.
מה העדה שלו?
לדעתי לעשות אבל מצומצם
קווקזי
נראה לי שהלחץ החברתי במקרה הזה קובע
חחחח כן עכשיו הכל מובן.
אבל נסי שוב לדבר איתו ולהסביר לו...
אני לא מבינה ולא בעד לעשות משהו בכוח בא לך -תעשי לא בא לך- תוותרי
אז מה אם עשית לנועה??!!
מה הקשר כולה בריתה לא צריך להיות כבד אני אישית גם לא אוהבת ולא עושה בבנות ולא כי בנים זה נכס יקר יותר או שמחה גדולה פשוט אם כבר מתקבצים לחתוך אז שיאכלו כבר צהרים במסעדה כדי שלא יהיה בלאגן בבית
עשיתן לאחת תעשו גם לשנייה. לא משנה גודל האירוע, העיקר ששתיהן יקבלו את אותו הדבר. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני הייתי עושה, כי אני נהנת מזה. דברים כאלה לא עושים בכח!
תעשי מצומצם בצהריים וחסר לך שאת לא מזמינה אותי
אני אישית בדעה של אחוה
לי אין דילמה בנושא כי הפעם החלטתי שאני כן עושה בריתה
לא לעשות ! בעיניי זה מיותר . במיוחד כל ההוצאות הכלכליות על זה . גם אם עשיתם לנועה זה ממש לא מחייב שתעשו גם למאיה . מי בכלל שואל אם עשיתם לה בריתה ... גם היא בטוח לא תשאל . מילא בת מצווה ,אבל בריתה ... החלטה שלך , אם אין לך כוח לא בכוח . מאיה.
אמ... אם לא עשיתם נועה... אז אולי כדאי שתעשו למאיה משהו ממש בקטנה... זאת הגישה שלי - ולכן עשיתי להדס רק אחרי שנה (כי 2 הסבתות שלי נפטרו) אבל הייתי חייבת לעשות לה.. כמו שאני מתכוונת לכל הילדים ב"ה.. או שלכולם או לשאף אחד