היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לי לא היו חשקים מיוחדים בהריון אבל מה שכן התחלתי לשתות הרבה לימונענע ולאכול ארטיקים בטעם דובדבן!
17 תגובות
עמוד 1
בא לי ערגליות
גם לי לא היה בא משהו מיוחד רק שאני כל היום מחפשת מה לאכול
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גלי!
לי מתחשק עוגת גבינה אפויה
אף פעם לא הבנתי מה טעים בעוגת גבינה אפויה
זה הכי טעים לי מכל העוגות!!!!!!
ממש, אבל ממש בא לי מלוח! בהריון הקודם היה לי חשק לג'אנק פוד כל הזמן
לא חארטה בכלל - יש! לכל אחת בעוצמה שונה, לדברים שונים - אבל יש! אני מיד פעם הייתי "מתמכרת" למיץ עגבניות, לגבינה צהובה בשילוב מלפפון חמוץ, פיתחתי סלידה לשוקולד מריר שאנ הכי אוהבת... כך שזה אמיתי אחותי
מוצרי חלב מיץ תפוזים סחוט טרי טרי טרי
לי בהריונות יש "קרייבים" לפירות, בכל הצורות, בכל הצבעים. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני בהתחלה טחנתי גבינה לבנה עם כפית
גבינות ופירות. זה דברים הילידים שאכלתי בהריון!
היה לי חשק מטורף לקוטג'.......... כל היום דמיינתי קוטג' , הייתי אוכלת קופסא שלמה עם כפית, טובלת בייגלה בקוטג', דוחפת קוטג' כמעט לכל אוכל
יכול להיות שזה פסיכולוגי... "מגיע לי, אני בהריון, שיקום ויסע להביא לי מה קרה" זה התירוץ שאני אומרת לעצמי בשביל להשקיט את המצפון
לא חושבת שזה חרטה. אין לי חשקים חריגים חח אבל מכירה נשים שפתאום התחילו לאכול דברים שבחיים לא אהבו וכאלה ... ________________
חחח שלי,איזה קטע..
גם אני לא יכולה בלי לימונענע גרוס של ארומה ורק ארטיק דובדבן..
בתחילת ההריון רציתי רק תפוחים, אח"כ ממש אהבתי עגבניות, אח"כ היה לי חשק לקינדר בואנו בלבד אח"כ ארטיק דובדבן ועכשיו אם לי משהו ספציפי.. אבל תמיד תמיד לאורך כל ההריון - לימונענע גרוס :)