ד"ר ערן שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת מראש על האורך מקווה שתבין את שאלותי.
    אני לא יודעת אם ההגדרה שלי נכונה-אבל אני חושבת שהמחזור שלי נקרא אינו סדיר,אני מצרפת טבלה של תאריכים של חצי שנה אחרונה,

תאריך הוסת מספר ימי האיחור מספר ימים בין וסת לוסת

13.11.11
    15.12.11 2 33
    16.01.12 1 33
    27.02.12 11 43
    30.03.12 3 33
    20.05.12 20 52
    24.06.12 3 36
    26.07.12 2 33

יש לציין שבחודש אפריל ומאי ניסתי לזהות ביוץ לפי שיטת מדידת חום השחר -אך ללא הצלחה.

אחרי שסיימתי את מחזור יוני ( 24.6) התחלתי לבדוק ביוץ בערכות ביוץ,התחלתי מתאריך 05.07.12 -זיהתי ביוץ ביום ה 16 למחזור,קיבלתי שוב ב 26.07 17 יום אחרי זיהוי הביוץ.

ומחזור 26.7 אחרי שסיימתי אותו,התחלתי לבדוק בערכות ביוץ מתאריך 06.8 ויש לציין שהפעם זיהתי ביוץ רק ביום ה-25 למחזור-(בתאריך 19.8) .

האם כל הנשים מקבלות וסת בדיוק 14 יום לאחר זיהוי הביוץ?? גם אם הביוץ היה מאוחר?
    אישה שום ליש לה מחזור סדיר כל 28 יום הביוץ מתרחש בדיוק באמצע-14 יום אחרי המחזור ,והמחזור הבא מגיע 14 יום לאחר הביוץ.
    השאלה אם יש לי חודש כמו עכשיו שזיהתי ביוץ רק ביום ה25 למחזור, האם הוסת הבאה אמורה להגיע גם רק אחרי 25 יום מאז זיהוי הביוץ (בדיוק באמצא)?
    או גם 14 יום אחרי???
    א. האם זה נחשב וסת לא סדירה?
    ב. מהמחזור האחרון שקיבלתי ב26.7.12 עדין לא קיבלתי מחזור עברו מאז 41 יום

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם הווסת אינו סדיר, וזה אכן המקרה אצלך, גם הביוץ איננו סדיר ואז לא תמיד יש פער של שבועיים בדיוק בין הביוץ לווסת.
    כדאי להבדק ולברר מדוע הווסת שלך אינו סדיר.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה