בא לי למות ממנה - ליקוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט בא לי למות זה לא להאמין ליקוי במלוא מובן המילה
    בגלל שאני רצה בבוקר עם שקד ויהב לשני מקומות ונוסעת במוניות לעבודה מאז שאמא שלי נפטרה אישרו ככה להגיע בשמונה ורבע ועשרים כי בכל התחשבו והבניו שאין לי עזרה וכו ודווקא בקיץ הייתי מגיעה בשמונה כי לרוב לא הייתי לוקחת אותם וזה חסך המוון, וכבר סיפרתי שאמא שלי היתה עוזרת עם שקד ושאני מתמרנת ודיי עכשיו לא מאשרים לי לאחר למרות שאני עושה את זה בשיא המהירות ומגיעה אפילו יותר מוקדם בשמונה ועשרה, אבל זהו מאיימים לפטר אותי.
    פעם בשבוע יוסי לוקח את שקד (בד"כ הוא מתחיל בשבע אז לא כדאי) ואתמול ביקשתי מהמלצXXXXX לעשות טובה כי רוצים לפטר אותי לעזור ביומיים בשבוע כדי שלא ייכעסו עליי יותר מידי והיא כרגיל במפלציותה:
    בבוקר קשה לי אני עוזרת לשמעון (בעלה) קשה לו אני צריכה לקחת אותו לעבודה אחכ אני נתקעת בפקקים - ואדון שמעון אמנם סובל מהרגל ובאמת קשה לו ללכת אבל הוא בן אדם מבוגר ולא תינוק ודיי מסתדר בעצמו וגם נוסע עם האוטו לעבודה אז הכל חמה יקירה סיפורים והמצאות כדי לא לעזור
10 תגובות
עמוד 1
  • לא יעזור כלום...
    אני במקומך יוצאת מהבית יותר מוקדם
    אין ברירה וחבל להפסיד מקום עבודה
  • בחיי שאני לא מבינה את העצבים.
    היא חייבת לך משהו? לא מתאים לה לא צריך.
    תצאי מוקדם יותר מהבית,
    אל תבני על אחרים שיפתרו לך בעיות.
    [

[
    [
  • מה שזוהר כתבה.

• האמת מאמי, מה שזהר כתבה...
    קבלי
  • מצטרפת לזוהר....
    אני באמת לא מבינה למה את ממשיכה לצפות ממנה. היא לא תעזור.
    יש שתי אפשריויות
    א. להתייצב בגנים בדיוק ברגע בו הם ניפתחים 7:00 גן פרטי, 7:30 גן עירייה
    ב. לקחת מישהי בתשלום שתגיע אליכם הביתה כל בוקר ותפזר אותם לגנים, יש סיכוי שזה יעלה פחות מהמוניות...

• מצטערת לאכזב אותך אבל היא לא חייבת לך כלוםםםםם
    אני לקח לי גם זמן להבין והבנתי את זה די מהר.

או שאת יוצאת יותר מוקדם וכבר בשעה שהגנים נפתחים את עומדת ליד השער שמה את הילדה הילד והולכת לדרכך.

או שאין מה לעשות מחפשת מישהי שתקח לך את הילדים בבוקר לגנים תמורת תשלום ככה אומנם את משלמת אבל יוצא לך שאת לא מאחרת ולא מתחילה את הבוקר שלך בעצבים.

• הגנים נפתחים בשעה וחצי ואני יוצאת בשעה ורבע עם יהב ושקד ושניהם במקומות שונים ורק אחרי שאני שמה את שניהם אני ממשיכה לעבודה שזה כמעט רבע לשמונה.
    בסדר אבל כמו שאמרתי שתלך קיביניXXXXXXXX

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • את סתם מתעצבנת בהחלט היא לא חייבת לך כלום...

את יודעת מה..אני חושבת שאהיה סבתא... בפנסיה
    למה שאקום מהמיטה ב 7 כדי לקחת את הנכדים לגן ?
    שיקחו אותם מי שעשה אותם מה אני בעונש? אני רוצה לשון עד 10 !
    אלא אם כן..יהיו לי נדודי שינה של זקנים
  • מסכימה זהר ומרינה וכל שאר הבנות.
    היא לא חייבת לך כלום. במיוחד לא לקום ב 6 בבוקר כדי לקחת את הילדים שלך לגן.
    אני לא רוצה שהילדים שלי יבקשו ממני דבר כזה בבוא הזמן.
    כאילו, לבקש זה בסדר, אבל אם לא מתאים לי - אני מצפה שיקבלו את זה בהבנה ולא בשמות גנאי...
    תקחי ילדת תיכון שתשמח לעזור לך תמורת תשלום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה