רעיונות לצהריים למחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היום הכנתי עוף מבושל עם אפונה וגזר.

למחר בא לי להכין משהו עם בשר טחון.
    יש למישהי רעיון למתכון טעים טעים?
    ואם אפשר גם לא מסובך..?

[

[
    [
11 תגובות
עמוד 1
  • אני אלך על המובן מאליו- ספגטי בולונז?
    או על אותו עיקרון של הבולונז רק להכין מהבשר כדורי בשר קטנים
    או- קציצות בקר מטוגנות או אפויות - תכיני את הקציצות מהערב ובצהריים רק תטגני כמה דקות את הקציצות
    אם בא לך יותר להשקיע- פאי רועים- בשר מבושל כמו לבולונז ומעל זה תפוא מבושלים לפירה ומעורבבים עם ביצה - אפוי בתנור

• אורז עם בשר טחון

קציצות ברוטב

• תקשיבי מה עשיתי יום אחד וזה נטררררף על ידי הילדים :
    לקחתי מלווחים , חציתי לחצאים , כל חצי מילאתי בבשר מטוגן עם בצל ותבלינים (מפורר כמובן כמו לבולונז אבל בלי נוזלים) , סגרתי , מרחתי בביצה,
    אפיתי כעשרים דקות ויצא סווווווווווף!
    זה אמנם בורקס , בורקס ממולא בשר אבל זה טעים בטירוף ואת יודעת שהם אוכלים בשר אמיתי .. והחסרון היחיד זה שזה בצק עלים אבל שטויות לדעתי ..
  • נשמע טעים פנינה...

[
    [
  • אני שמה בשר טחון
    בפנים מגרדת תפוח אדמה , קישוא, בצל תבלינים לפי טעם
    לקחת סיר טפלון בפנים רוטב אבל לא תמיד קצת שמן זית שמה את הקציצות ומכסה רואה שזה מתבשל והופכת וסוגרת שוב ובתאבון

• עד לתקופה האחרונה הייתי תמיד מגררת לתוך התערובת של הבשר ירק- בצל,גזר או בטטה.
    לאחרונה גיליתי שלהוסיף בצל שטוגן מראש או בצל רגיל, ולוותר על הגזר- משדרג את הקציצות בטירוף- הקציצות לא יוצאות רכות אבל אני מעדיפה ככה.
    תוסיפי לתערובת בשר בנוסף לבצל- ביצה, פטרוזיליה קצוצה, כמה כפות של קמח, תבלינים -בנדיבות- אני שמה גריל עוף ותבלין לסטייק או לקבב-מה שיש לי בבית בד"כ. כמובן -מלח ופלפל והתוספת הכי טעימה- 2 כפיות של אבקת קארי- זה טעים

• תודה!!!
    אני אספר לכן איך יצא..

[

[
    [
  • אני עשיתי פשטידה של פתיתים ובשר טחון
    ליקקו את האצבעות...
  • אני עושה קבבים על המחבת פסים הבנים ממש אוהבים
  • טלטול מתכון בבקשה

• פאי רועים זה גם אחלה רעיון
    טעים
    .