היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לדעת מתי אני מבייצת (עצלנית מדי):-) אז, איך זה אמור להיראות ומה השם של הערכה? יש סוגים שונים? מה ההבדל? תודה יקירותיי<3
10 תגובות
עמוד 1
ערכת ביוץ, זה בין ערכות ההריון... אני קניתי אם זכור לי נכון של LIFE
יש כמה... כולם אמורים להיות מדויקים. אני קונה את הערכת ביוץ של לייף, כמות מספיקה ומחיר נורמלי יחסית. בהצלחה!
היי חמודה, ההבדל בין הסוגים למיטב ידיעתי הוא מתי הבדיקה מזהה את הביוץ הקרב - 24 שעות לפני או 36, ז"א שאם לדוגמה זה 24, מהרגע שתראי 2 פסים, ב 24 שעות הקרובות יחול הביוץ. אני אישית מכירה את "ביוצית", לא ידוע לי על הבדל איכותי בין הבדיקות :) שיהייה מלא בהצלחה
בהצלחה בשורות טובות
אני ניסיתי שלושה סוגים של ערכות ביוץ, ביוצית, LIFE, ומדיטסט. ביוצית ו- LIFE נראות אותו דבר - מקלונים שאת אמורה לטבול בכלי עם שתן, כשהערכה כוללת רק את המקלונים עצמם. בערכה של מדיטסט יש כוסיות מיוחדות לאיסוף שתן, פיפטה קטנה ומקלון פלסטיק עם פתח מיוחד לתוכו את אמורה לטפטף בעזרת הפיפטה כמה טיפות מהשתן. עם ביוצית הסתדרתי טוב, עם הערכה של LIFE משום מה לא הצלחתי לזהות ביוץ אף פעם (אולי באמת לא היה ביוץ כשבדקתי), ועכשיו אני עם מדיטסט והאמת אני ממש אוהבת אותה - נוח לי שיש שם כוסיות ופיפטות והיא נראת לי יותר מדוייקת מאשר אחרות עם טבילת המקלון. לפעמים הם גם עושים מבצעים על ערכה מסוימת. בהצלחה!