היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277104,00.html ראיתן את זה????? איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
20 תגובות
עמוד 1
הנה זה מתחיל................
מה מתחיל?
חופשי מקומם!!!! מה מתחיל בדיוק נטלי?!?!?! גם מי שנגד הנקה לא יכולה לטעון שלסלק אישה באמצע הנקה עם תינוק צורח זה הגיוני!!!! ולא תגידי שהיא חשופה לעיני כל... היא מכוסה בסינר הנקה!!!! מבטיחה לך שלא רואים כלום עם סינר הנקה, זה אפילו יותר צנוע מללבוש חולצה, זה מכסה הכל עד הצאוור!
אני לא הייתי הולכת לשומקום אחר! נורא מעצבן העניין הזה
גם אני לא הבנתי את התגובה שלך נטלי?? אני חושבת שזה פשוט גועל נפש לסלק אמא שמניקה את הבן שלה מבית קפה בתור אחת שמניקה בחוץ ושמה סינר הנקה ולא הולכת לשום פינה נידחת אני לא מבינה את זה,אין בכך משהו חשפני ולא צנוע.. איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
הלן אני חושבת כמוך
מה לא הבנתןןןןןןןןןן
בנות זה שנטלי הגיבה ככה כי הנושא של ההנקהההההההההה טחון כבר
אכן מקומם!!
לא יאומן כמה חוצפה יש במדינה הזו. זו לא פעם ראשונה ששמעתי על מקרה כזה
אתן בטח תרמסו אותי חחחחח אבל אני בכל זאת אשאל: אני היחידה בפורום שחושבת שזה לא יפה ולא מתאים להניק בחוץ?
ולא, אני לא אומרת שזה נכון לסלק אותה, אבל ... אני אישית לא בעד להניק בחוץ. זה אישי מדי לדעתי. וזה גם מביך את הסובבים ...
אור, כשעידן נולד לא העזתי להניק בפומבי אבל כשאוריאן נולדה ידעתי שלא אוכל להעלם מתי שבא לי כדי להניק אז ניסיתי סינר הנקה ואני בחורה מאווווד ביישנית ובכל זאת לא הרגשתי מבוכה כלל סינר טוב מכסה אותך בצורה כזו שאין מצב שמישהו יראה משהו
מעלה את הגננה
תראי אור אני חושבת שלשבת באמצע קניון על ספסל לחשוף ציצי ויאללה לעבודה זה לא נעים ולא יאה אני חושבת שכמו שהתינוקות שלי חיכו "בסבלנות" שאסיים את פרוצדורת הכנת התמל גם תינוקות יונקים יכולים להמתין עוד מטר למקום צנוע יותר
אבללללללל פה מדובר על מקרה אחר - הבחורה ביקשה בצורה ראויה מקום צדדי להניק בו דאגה לפרטיות ואינטימיות שלה ושל התינוק. זה גועל נפש!! המנהל הזה צריך להתבייש ולחפש עבודה אחרת (אולי מוכר בשילב זה דווקא יהיה נחמד חחחחח)
ולא נטשקה לא כל שרשור שדן בהנקה חייב לקומם מריבה - דווקא דברים כאלה אמורים להכעיס כל אישה באשר היא
אותי סילקו ממסעדה כי נועם בכתה וזה מקומם ופוגע באותה מידה בדיוק!!