סקר גני עיריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה אתן משלמות שנתי? (חוק חינוך חינם)

באיזה שעה נפתח הגן?

האם יש חוגים? כמה? איזה? האם זה בתוספת תשלום? או כלול במחיר השנתי?

האם נוסף לתשלום על הגן אתן משלמות סל תרבות ביטוחים מסיבות מתנות וכו (לא כולל ועד הורים) או שהכל כלול במחיר השנתי?

כמה ילדים וכמה אנשי צוות? במידה ויותר מ2 השלישית היא בהנתדבות? בת שרות? מטפלת בשכר? האם זה בתסופת תלשום או כלול במחיר השנתי?

האם יש ארוחת בוקר מרכזית או שכל אחד מביא מהבית? למי שהארוחה מרכזית האם זה בתוספת תשלום?

כאמור אני מדברת רק על גני עיריה...
    תודה
30 תגובות
עמוד 1
  • *1400

*שעות הגן 07.30 15.30 ימי שלישי/ שישי עד 13.00

*יש חוגים שלא כלולים אני לא יודעת איזה...

*אני מאמינה שכן נשלם סכום מסויים (עדיין לא הייתה אסיפה אז אין לי מושג)

*26 ילדים. גננת 1 2 סייעות ללא תוספת תשלום

*אצלנו מביאים א.בוקר
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • 1270 לשנה עד לשעה 1:20
    400 שקל לחודש צהרון עד 4 פרטי עם חופשות של התמ"ת
    הסעה 250 שקל
    אצלנו...גני עיריה הם פרטיים...כי אין מספיק גנים
  • אני לא זוכרת במדויק אבל נדמה לי שכולל הזנה, חוגים ורב הגן עלה לנו משהו כמו 1500 שקלים, לא כולל את הטיול בסוף השנה

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• היום היה לנו אסיפת הורים ולא יכולתי ללכת (חינה של גיסי )
    מחר אני אתן לך תשובות מפורטות

• אני אענה בגדול כי אני לא זוכרת במדיוק.....

900 ש"ח הזנה לכל השנה (90 לחודש) + 400 בערך לשני חוגים (פעמיים מוזיקה ופעם אחת התעמלות)+ 30 ומשהו ביטוח. ויהיה גם משהו לועד.... טרם אישרו בפ"ת לגבות כספים דרך הועד. אה... ועוד 80 סל תרבות

אז זה יוצא בערך 1600 שנתי לכל ילד. לא כולל צהרונים. אבל רוב הכסף זה לאוכל

לעומת שנה שעברה ששילמנו 900 לכל ילד לחודש, לא כולל צהרון, זה חסרון רציני
  • כמה אתן משלמות שנתי? (חוק חינוך חינם)
    גן חובה לא משלמים, רק צהרון באם משתמשים בשירותיו - עולה לנו 959 ש"ח.

באיזה שעה נפתח הגן?
    לילדי הצהרון - 7:15, אח"כ לילדים שלא בצהרון ב 7:40

ספורט ומוסיקה בגן - תוספת תשלום מול העירייה של 633 ש"ח לשנה
    ועוד 4 חוגים של הצהרון ללא תוספת תשלום.

האם נוסף לתשלום על הגן אתן משלמות סל תרבות ביטוחים מסיבות מתנות וכו (לא כולל ועד הורים) או שהכל כלול במחיר השנתי?
    הכול בתוך וועד ההורים חוץ מההזנה שהיא בנפרד.

כמה ילדים וכמה אנשי צוות? במידה ויותר מ2 השלישית היא בהנתדבות? בת שרות? מטפלת בשכר? האם זה בתסופת תלשום או כלול במחיר השנתי?
    35 ילדים, גננת + סייעת.

האם יש ארוחת בוקר מרכזית או שכל אחד מביא מהבית? למי שהארוחה מרכזית האם זה בתוספת תשלום?
    א. בוקר מרכזית - בופה, ההורים משלמים 1080 ש"ח לכל השנה.
  • אצל טליה ביקשו 284 על הכל חוץ מחוגים כרגע.
    אצל נגה ביקשו 520 כולל חוג אחד ואולי יוסייפו עוד חוג בהמשך.

אצלנו אין בגנים הזנה
    ]

• בדיוק עניתי לעינבר בנושא..
    אצלינו גן מ7:30 עד 2 ומשהו..לא בטוחה...צהרון עד 4 או 5 (זה בחירה מתחילת השנה)..דן עד 4. צהרון עולה 770 שח בחודש כולל הכל : ארוחת צהרים חמה (קיטרינג) , פירות/פרוסה עם שוקולד סביב שעה 4) חוגים,הופעות (הם יוצאים 3-4 פעמים בשנה לראות הצגה) ביטוחים וכו.הצהרון הוא פרטי , נמצא באותו מבנה של הגן , פתוח כל המועדים , שביתות וכו. למעט ימי שישי.

לגן עצמו אספו 1103 שח כולל ארוחת בוקר, ועוד 100 שח לועד הורים.

לנו יש 25 ילדים בגן, 1 גננת ו-2 סייעות. גננת פעמים בשבוע בחופש, מחליפה אותה גננת אחרת. (ז"א יש להם סה"כ 2 גננות שמתחלפות)

איזה חוגים יש להם השנה אני עוד לא יודעת....מה שכן, נשאר להם כמו בשנה שעברה סוג של חוג "פינת חיי" פעם בשבוע מישהו שמביא כל פעם בעל חיים ומספר אליו..מאוד נחמד וזה כבר היה השבוע...הנושא : צ'נצ'ילה
  • חינוך חינם בתחת שלי......שתי אסיפות היו לי - כל גן רק תשלומים ותשלומים.....

באיזה שעה נפתח הגן? אנחנו בצהרון אז אפשר מ-7:15 להגיע.

בשני הגנים (חובה וטרום) בבוקר יש אותם חוגים, ריתמוסיקה והתעמלות, "בגובה העיניים" (תיאטרון מיוחד לילדים של חולון), סל תרבות. משום מה לאור אני צריכה לשלם על התענוג הזה - 630 ש"ח ולינוי שאמורה לעלות פחות כי היא ילדה שנייה - יוצא כמעט 700 ש"ח
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב שנה שעברה לא שלמתי גן ליה היתה בחובה.

7:30

היה חוגים: מוסיקה, חליליות, אומנות, מדעים והכל בחינם מעירייה בגלל שזה היה גן אשכול (אשכול מתחם שבו 4 גנים ולכל גן חצר נפרדת).

סל תרבות וביטוחים היה חד פעמי דרך העירייה בהוראת קבע משהו כמו 100 שקל.

גננת וסייעת.

היתה ההזנה בגן שלילדים היה מזנון והיו יכולים להכין לעצמם מה שרוצים למרוח: גבינות, היו מכינים הסייעת חביתות, טוסטים, טונה, ירקות, מה שרק רוצים.

ההזנה היתה בתשלום 600 שקל לכל השנה 60 שקל כפול 10 חודשים.

וועד גן היה 300 שקל לכל השנה כאשר 203 לפי חוק חגים וחגיגות והשאר זה וועד למסיבות נוספות ואירועים נוספים.

• תשלום שנתי לעירייה - 917 ש"ח וועד - 240 ש"ח
  • תשלום שתי עדיין לא ידוע הועד עדיין לא שלח .
  • 850 ש"ח לילד הזנה (ארוחת בוקר)
    482 ש"ח לילד עבור 2 חוגים בשבוע
    350 ש"ח סל תרבות (הצגות, טיול ומתנת יומולדת ומסיבות )
    הגן נפתח מ7:30 עד 14:00
    אצל ניצן יש גננת + 2 סייעות כי הם קטנים
    אצל יותם יש גננת וסייעת
    [

• אני בשוק....
    מה כבר חינם בזה?
    טוב אני מבינה שזה מה שמחכה לי שנה הבאה ב"ה.....
  • בנות..למה אתן מתפלאות ומנסות לשלב חוק חינוך חינם כאן?
    גן חובה גם בלי החוק היה חינם. מה שלא היה חינם זה טרום ורטם-טרום ועכשיו זה חינם
    כל התוסות היו קיימות גם שלא היה חוק , בנוסף לשתלום חודשי של 800 ומשהו שח שהיה היה צריך לשלם גם מה שאנחנו מתבקשים לשלם היום...
  • מה מה חינם??
    פעם היו משלמים חוגים+ועד+הזנה+מתנות+אנא ערף - תשלום שנתי
    ובנוסף-
    עוד 800 ש"ח כ-ל חודש!
    800 ש"ח בחודש זה זניח מבחינתכן?? כי בשבילי זה ה-מ-ו-ן.
    מיכל

• זה ממש לא זניח!!

שימו לב שהסכומים שאתן אומרות הם ברובם עבור הזנה!!

אם תורידו את ההזנה, הסכום השנתי הוא ממש לא רציני

שנה שעברה שילמו למעלה מ- 800 ש"ח כל חודש!!!

ועכשיו אנחנו משלמים, בממוצע של מה שראיתי, בסביבות ה- 1000 ש"ח לכל השנה

זה חסכון עצום!!

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• הרוב הולך על הזנה. מלא כסף!!!!!
    אצלנו הוחלט לוותר על הזנת ארוחת בוקר, זו היתה החלטה של כל ועדי ההורים מכל העיר ואני בהחלט שמחה עליה, כל ילד מביא את הכריך שהוא אוהב מהבית.
    סל תרבות עומד נכון לשנה שעברה על 79 ש"ח לילד.
    נשמע שיש מקומות עם גבייה מוגזמת....

יש הוראה חד משמעית שאין להעסיק סייעת נוספת במימון ההורים.

• לנו יש אסיפת הורים רק מחר, אז אני עוד לא יודעת כמה נשלם - אני אעדכן מחר.
    אני יודעת שאצלנו יש הזנה - אבל אני דווקא מרוצה מזה - בדיוק מה שחסר לי בבוקר כשאני מארגנת אותם זה גם לריב עם יונתן מה יהיה בסנדביץ (למרות שבגן תמיד הוא אוכל סנדביץ עם גבינה לבנה אני בטוחה שזה לא ילך בקלות)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • טוב אצל חלקכן לא לגמרי הבנתי מה תשלומים נוספים ומה התשלום הבסיסי. למשל הדס את משלמת 1700 ש"ח תשלומים נוספים? או שזה כולל הגן גם? זה ל2 ילדים?

800 שקל אמור להיות התשלום החודשי שהפך להיות שנתי?
    ומה זה נקרא גם חובה חינם? זה אף פעם לא חינם! זה תשלום שנתי כלשהו.

טוב אצלנו משלמים 1500 ש"ח לכל השנה וזה בלי הזנה בכלל! זה המון כסף! אז עניין אותי כמה עולה במקומות אחרים. אז התשלום הוא די דומה אני רואה רק שאצלנו אין הזנה והזנה כמו שאני מבינה זה התשלום הרציני. מעצבן
  • מרינה צודקת- בשנה שעברה כל מה שפירטתי כאן שילמנו ועוד כ800 חודשיים לעירייה. ככה שיש חיסכון
    אבל באמת נשמע שיש גנים שגובים המון
    אצלנו בשני הגנים ( חובה וטרום חובה):לכל ילד
    900 שח שמתוכם 700 זה להזנה ויהיתרה לדמי שכלול- חומרים שהגננת רונה לגן וגם מסיבות סוף שנה וכו׳
    תשלום תל״ן דרך רשת המתנסים- כוללת חוג וביטוח - 350 שח לכל ילד
    במידה וכל ההורים יסכימו יתווסף לכל גן תשלום של 280 שח עבור חוג נוסף.
    ולנכד- משלמים בנפרד 100 שח לכל גן בערך.
    סהכ שנתי- 1200 בערך לכל ילד, לא כולל ועד.

הגן נפתח ופועל בין 7.30-14.00
    יש חוג אחד בינתיים בכל גן- שזה ריתמוסיקה כלול ב1200 שח השנתיים. אם ירצו חוג נוסף זה בטח יהיה חנ״ג בתשלום של 280 שח

תשלומים נוספים- כולם נכללים בתשלום שפירטתי למעלה

בגן של שחר גננת וסייעת ( גן חובה)
    בגן של אורי טרום וטרום טרום חובה- גננת ושתי סייעות ( הסייעת השנייה היא רק לכמה חודשים ותפקידה לעזור בנושא הילדים שלא גמולים סופית) העירייה מממנת.

הזנה מרכזית. 90 ח לחודש

• צולי - על מה משלמים את ה-1500 ש"ח?
    מה הפירוט?

• היא לא הסכימה להגיד
  • מה ז"א לא הסכימה להגיד???????????????
    זה כסף שלכם וזכותכם המלאה וחובתה לומר לכם על מה אתם מוציאים את הכסף מעבר לכך שזה לא חוקי מצידה לדרוש מכם סכומים שכאלה....

• זה מה שאמרנו לה. זה ממש לא מקובל עלינו. באופן כללי היא יצור... לא הצלחנו לגרום לכך שהיא תעוף השנה לצערינו. מקווה ששנה הבאה היא תעוף
  • מקווה שהחלטתם פה אחד שלא להעביר כספים בכלל ושאף אחד לא ישבור את זה
    על פניו זה נשמע שזה לא רק עבור הגן.
    דרך אגב - במודיעין מנהלת בי"ס היתפוטרה עקב גביית תשלומי הורים מופרזים.
    לא הייתי רוצה שמיהו יפוטר/יתפוטר בגללי אב גם לא הייתי רוצה שיעברו על החוק על חשבוני

• אנסו אותנו לשלם ביום הראשון של הגן. אני לא חושבת שגנבו אותנו זה רק נראה לי הזוי הסכום הזה ואז כשאנחנו מבקשים אדם שלישי בגן או הזנה היא בחוצפתה אומרת לנו למצוא זקן מתנדב או שנשלם תוספת כנ"ל הזנה - בתוספת.

• גם אנחנו משלמים משהו כזה- 1350 ש"ח בלי הזנה.
    זה מופרז ומעצבן אבל כולם שותקים ומשלמים

• בטח כבר שמת לב לשרשור שפתחתי...
  • דווקא סכום של 90 שח להזנה הוא סכום לגמרי אמיתי לדעתי..
    אם תעשו חשבון כמה יעלה לכן לעשות סנדוויץ כל בוקר ...אני מבטיחה לכן אתם לא תגיעו לסכום נמוך יותר בחודש.
    בחישוב גס...לחמניה 1 שח ל-25 יום זה 25 שח, בואו נגיד קופסה של גבינה כלשהי, קופסה של טונה , 30 גרם גבינה צהובה , ירקות = בערך 18 שח לשבוע, ל4 שבועת - מגיעים חופשי ל-100 שח בחודש
    לדעתי לא שווה את הטירחה של הכנה וגם יותר נחמד שכל הילדים אוכלים יחד מהמגוון שקיים על השולחן ולא כל אחד יושב עם סנדוויץ משלו ורוצה את זה של ילד לידו

לי ההכנה הזאת מוכרת מקרוב כי אני עושה כל בוקר 3 גבטות ...לשיראל לבן ואחד חצי-חצי אני ודן...דן לא תמיד בא לו לאכול בבית, אז בעלי אוכל את החצי שלו
    ואני רואה את העלויות ...זה או 2 קופסאות טונה או 150-200 גרם גבינה, ואיפה הירקות/חמוצים /ממרחים וכו....זה ממש לא זול להכין בבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה