היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגעתי לשבוע 40+6.. ושום דבר לא זז.. זה הריון ראשון ואני פשוט כ״כ בלחץ.. אני לא מבינה מה יש לי.. יש לי כאביי בטן כמו כאביי מחזור כבר יותר משבועיים!!! אני לא ישנה בגלל זה בלילה, אני מתוסכלת, עייפה.. אני בוכה המון מהציפייה., דיי אני לא יכולה כבר.. אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון או משתגעת או משהו!! קשה לי כבר דיי!!! אני כ״כ מחכה, מצפה וחושבת המון על העתיד שלנו בתור משפחה.. אני מרגישה שאני מתפרקת, ברצינות.. אין לי כוחות לכלום. אני לא אוכלת כמו שצריך, הפסקתי לבשל (שלא נדבר על איך הבית נראה..). אני מרגישה כאילו כל יום שעובר ולא קורה כלום ואני ממשיכה עם הכאבים האלו אני מתפרקת.. אני חייבת תמיכה, מישהי שהגיעה לשלב הזה.. מה קורה? מה לא בסדר איתי? ...
8 תגובות
עמוד 1
צירים ולידה מתפתח מהר, יכול להיות שאפילו בלילה מאוחר תלדי...... זה יגיע לבד...את תראי מה שבטוח אוטוטו את יולדת וכמובן שיהיה לידה קלה !!
תודה
אני מבינה אותך וכל יום נראה כמו נצח... עזבי יום, כל שעה...
אמא שלי הייתה אומרת לי כשהייתי בוכה לה שגם היום לא ילדתי שאף תינוק לא נשאר בבטן...
הלוואי ועוד הלילה...
היי, אני לא חושבת שאת צריכה להכנס לדיכאון מזה, להפך, יש לך אוצר נפלא שעוד קצת והוא יוצא ממך- אלייך !! זה הסוף. וזה כבד, אני מניחה[בטח ובטח שעוד בחום הזה!] אבל עוד קצת מאמי..
וזה שאין לך כח לכלום- הכי טבעי בעולםםםםם! את שבוע 40+6 !!#!$
חיבוקיייים !
אני מבינה אותך לגמריי!!! אני ילדתי בסוף שבוע 42! כל יום בשבועיים ה"מיותרים" התעוררתי בבוקר (אחרי צרבת שנמשכה כל הלילה) ואמרתי בקול רם: "היום אני יולדת!!!" וכמובן שלא ילדתי... מה שעשיתי זה המון הליכות (שעוזרות לשרוף שעות מתות) עם בעלי או אייפוד ניצלתי את הזמן בלנקות את הבית (תוך כדי צירונים) בתקווה שזה יעשה זירוז... נסעתי לבקר את הסבתות שלי וראיתי את כל הסדרה של עקרות בית נואשות בשבועיים!! מה שבטוח, זה מאוד עזר לי לעבור את הימים האחרונים...
תהיי חזקה, בסוף זה יקרה ואז רק תתפללי למעט זמן פנוי...
אני מבינה אותך אומנם לא הספקתי להגיע לשבוע שלך ילדתי בשבוע 37 אבל משבוע 20 אני חוויתי כאבים וצירים מוקדמים חשבתי שאני עומדת למות אבל הצפייה משתלמת והתוצאה פשוט מדהימה. את ממש קרובה ללידה חכי ותיראי
אוייש.. אתן כאלה מתוקות!! איזה כיף שיש אתכן..
כמו שתמיד אני אומרת - בסוף כולם יוצאים הסוף הכי קשהההה!!!!!! אבל אוטוטו והוא בחוץ