יכול להיות.... ??? וסקר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם ייתכן שלראשונה מזה 12 שנות נישואין, אני אזכה לחגוג את כל חגי תשרי בלי לראות את זיו פניהם של הוריו של בשן?
17 תגובות
עמוד 1
  • הקשר בין ארז לאמא שלו מתבצע בעיקר דרך טלפונים.... הרבה טלפונים אם יורשה לי לציין חחח הם גם גרים ממש קרוב אז הוא קופץ לא מעט לראות מה איתה וגם היא מאז שעברנו לבית הזה מבקרת לעיתים קרובות יותר ( אבל לא באופן מעיק)

• חחחחחחחחח
    חמותי לא יודעת מה זה אימייל בכלל
  • נשמע לי שעוד מוקדם להיות מאושרת מהדיל....
  • בעלי כל חודש בערך מסביר לאמא שלו איך לפתוח את תיבת המיילים והיא כל פעם שוכחת מחדש
  • אני עם ענבר עוד מוקדם להתלהב...

[
    [

• ההורים של בעלי בקושי מתקשרים אלינו
  • טוב אצלנו אין את הבעיה הזאת כי כל החגים אבל הכל הכל זה אצל ההורים שלי מהיום שהתחתנו עוד מעט תשע שנים כי ההורים של בעלי אוהבים להתארח אז אין מצב שהם מזמינים ואני מודה להם על זה מאוד.

דבר שני הקשר של בעלי עם ההורים שלו נעשה אחר ורק באמצעות הטלפון ובפגישות פנים מול פנים שזה פעם או פעמיים בשבוע. הם בקשר טוב.

• ענבר וזהר- לא להיות הורסות שמחות
  • כל ההתנהלות הזאת במיילים בין אמא לילדים שלה נראת לי הזוייה לחלוטין
    והאמת גם מעצבנת

• סחטיין! ימות המשיח הגיעו - תהיה לכם נחת החודש
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אוי החגים האלו... רק כאב ראש עושים כל שנה צריך לזכור איפה היינו שנה שעברה...
    בעלי וחמותי מדברים כל יום ואנחנו נפגשים פעם- פעמיים בשבוע....
  • אני אגיד לך איך הקשר בינהם מתנהל :
    חמותי מבינה רק מה זה בזק.
    אז היא מתקשרת הביתה אחת לשבוע בערך ..(אולי אפילו יותר)
    אם אנחנו בבית - סבבה
    אם אנחנו לא בבית , היא תתקשר שוב. ושוב . ושוב . ושוב . ושוב . ושוב .ככה אולי איזה 10 פעמים .
    אחרי שהתקשרה איזה 10 פעמים היא כבר ממש מבוהלת שאנחנו לא עונים ובטוחה שקרה משהו בבית ואנחנו גוססים. מתקשרת לנייד שלו ומתחילה לצעוק- איפה אתם?
    כבר דאגתי , אני מתקשרת - לא עונים , מתקשרת - לא עונים ,מתקשרת לא עונים

אז תתקשרי לנייד כאילו???????????????
  • ולא תבואי לבקר????
  • אצלי המצב עצוב יותר...מיילים הלקוי והירח לא מבינים בזה
  • רותי - אל תדאגי, פטור לנצח אין
  • אני גם מקווה שאני אראה את הילדים שלי כל יום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה