היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם לי תמיד רק אחרי איזה חודש פתאום הם היו מתקשים לתפוס את הפטמה ואז זה היה ממש תסכול עבורם לי הפטמות נוטות להיות שטוחות אז נעזרתי בפטמת סיליקון לפעמים ולפעמים הם היו מצליחים גם בלעדיה... אבל זה בטח יכול להיות עוד אלף דברים...מעניין מה יענו שאר הבנות
גם אצלי זה היה... אין לי מושג למה, אבל אחר כך זה מסתדר
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
אצלי זה קורה לעיתים רחוקות שהיא ממש רעבה , לדומה בלילה שהיא קמה אחרי 4-5 שעות אז היא קמה עצבנית ורבה עם הפטמה..אני משתדלת ללטף אותה ולהרגיע אותה ואז בד"כ זה מסתדר
גם אצלנו זה קורה לעתים, אני גם לא מבינה למה.... כאילו שכחה פתאום מה זה פטמה ואיפה היא נמצאת (מול הפרצופי המתוק שלה)!
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
איך את מניקה? בשכיבה? בישיבה? אולי יש לך זרימה חזקה מידי? בלילה אחרי כמה שעות טובות שלא מניקים השד מלא... ואולי בכלל גזים?
גם לי זה קורה לפעמים. מה שאני עושה זה לתפוס את הפיטמה ולהכניס לו לפה בדרך כלל זה עובד