אני כל כך עצבניתתתתתתתתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באמת באמת לא מבינה את החינוך במדינה שלנו...
13 תגובות
עמוד 1
  • עשיתי עכשיו חישוב של הכל יצא לי 4350 כולל שניהם
  • לדעתי יש חוק במדינה שאומר שאסור לגבות יותר מ-280 ש"ח
    או משהו כזה בגני עיריה, תבדקי את זה !!!!

אולי מישהי פה יודעת מה הסכום שמותר לגבות?

וכבר אמרתי לך 1000000 פעם ואני אמשיך להגיד ....
    את יודעת על מה נכון ....
  • היי מותק
    א. לפי חוק גני ילדים עירייה משרד החינוך החוק הוא 203 ש"ח עבור חגים וחגיגות שמזה הגננת לוקחת לקנות דברים כמו: טישו לגן, טושים, דפים וכו'.
    ב. וועד יכולים עוד להוסיף 70-100 ש"ח תלוי מה רוצים לעשות.
    ג. וההזנה זה לא חוק ולא חובה היא החליטה אז היא רוצה שתשלמו אני אומרת לך בוודאות שאין חוק לחייב הורים לשלם ההזנה זה יצא בשנים האחרונות גנים שרוצים להקל על ההורים אבל אין חוק.
    מותק, אני בוועד מהיום שהילדים שלי במעונות ואני יודעת את כל חוזרי המנכ"ל ושלא ינסו לסבן אותך.
    ודרך אגב נגיד 203 זה לשנה שלמה + מה שרשמתי 70-100 זה גם לכל השנה.
    וההזנה אנחנו שנה שעברה גבינו 60 כפול 10 חודשים.
    ולא את הסכומים האלה.
    מה שאת רשמת זה מחיר מוגזם מה היא הולכת לעשות עם כל הכספים של הילדים. מה? ובואי אני יגיד לך לצערי הרב נתקלתי בגננת שלא יראו חשבוניות בדברים שהם מקבלות כסף מהועד, אצלי אין דבר כזה אני לא מוותרת.
    תגידי לה שבררת את החוק וזה מה שנאמר לך.

• מה שרחל אמרה

• אני גם חזרתי מאסיפת הורים..אצלינו זה כך
    הזנה 900 שח (כעיקרון זה אמור להיות פחות, אבל רובנו סיכמו על שוקו חם וזה קצת יעלה את העלות : חלב טרי + שוקולית)
    מסיבות+שטויות של הגן 125 + 78 (מעניין זה נותן בדיוק את ה203 שח שלפי החוק מותר)

ועד לקחו 100 שח חד פעמי .
    נראה לי סביר
  • טוב ברור שיש פה חוסר הבנה טוטאלית למצבך...

תקשיבי, ממה שראיתי היא גובה סכומים די מופקעים:
    לדוגמא:
    תיק לספר 80 ש"ח
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני כבר פרקתי את התסכולים שלי בסקר של צולצול על גני העיריה....

גם אני צריכה לשלם סכומים מטורפים על שתיהן עכשיו - לא חודש הבא, עכשיו, הכל עיכשיו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בהחלט נשמע הזוי !!
  • שוב אני חוזרת ואומרת בדוק אין חוק כזה ההזנה זה יצא בגלל נחויות ההורים בלבד.

את יכולה לשלוח עם הילד כריך שהוא אוהב וזה מה הוא אוכל את לא חייבת לשלם ההזנה.

והחובה זה 203 שקל בלבד לכל השנה על כל ילד זה החוק וזה בדוק בדוק אני אומרת לך זה חוק משרד החינוך.

את יודעת איזה חוקים יש בבית הספר ואני בדקתי הכל לפי חוזר מנכ"ל כדאי שאני לא יפול בהם בגלל זה אני וועד כל השנים אני בודק כל מה שיוצא מהפה של גננת ומורה סתם אני לא משתמשת בכספי ההורים ובטח ובטח לא גובה מהם סתם סכומים כי אני רוצה שיהיה לי כסף בכיס.
    את יודעת אנחנו בבית הספר גובים 150 שקל מכל תלמיד ויש 30 ילדים בכיתה וזה מספיק לכל החגיגות ואפילו ל"ג בעומר אנחנו עושים על האש ובסוף שנה אנחנו עושים מסיבת סיום עם הפעלה איך זה בשבילך. הכל מחושב על השקל זה כספי הורים ולא משחקים אם זה.

• זה גן עייריה

• אני גם כבר מתוסכלת מכל התשלומים האלה. גם לנו אין גרוש על התחת.

רחל איפה אני יכולה לראות שהחוק מחייב עד 203 ש"ח? יש לך לינק בשבילי?

• צולי - לגבי הלינק... אני כבר מחפשת ומעלה לך....

לגבי הזנה, את צריכה לברר בעירייה מה הנוהל. כל עיר פועלת אחרת ולכן את צריכה לברר בעיר מגורייך. יש ערים שבהן יש הזנה דרך הגן ויש ערים שההורים מכינים כריכים בבוקר.

לגבי תיק ספר ומתנות - הבנות כבר ענו לך. אלה סכומים מוגזמים בטירוף!! סליחה, אבל אף אחד לא העיר לה כשהיא אמרה 80 ש"ח לתיק ספר? תגידו, איפה אתם חיים? תיק ספר עולה 5 ש"ח ואין סיבה ליותר מזה. אני בכלל מכינה תיקים ממוחזרים מגופיות וההורים מקשטים יחד עם הילדים...
    אין מצב שאת משלמת לה על תיק ספר ו- 55 ש"ח למתנה!! אין מצב

איפי, לגבי תמונת מחזור, זה ממש לא דרך העירייה. הלוואי... אני אישית מצלמת את הילדים בגן שלי וחוסכת כך המון כסף
  • צולי אני מתכוונת להתנגד לא לשלם, ואם למישהו מההורים יש בעיה שיבוא אליי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה