היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילוש סוררי יקרתי ,אני מאד מבינה אותך, בעזרת השם חודש הבא. היה כבר איחור? לאחר כמה זמן קיבלת?
/]
אוייש!! מעצבנתת שכזו!!!! היא לא מפספסת אותנו!!!! יאללה מה כבר ביקשנו!!!!?!!?
נשמה שלי!! אני איתך..כואבת את כאבך ומבינה אותך מאוד!!
בע"ה תלכי לרופא נשים...תעשי בדיקה לראות מתיי בדיוק הביוץ וכו..ובע"ה תקלטי בקרוב!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מרגו קיבלתי אחרי 41 יום. מהמחזור הקודם
הבנתי אני חושבת שבכל זאת תגשי לרופא כדי לבדוק למה יש מחזורים כאלו ארוכים.?
מאמי אני ממש עצובה לשמוע !!! זה ממש מדכא בגלל שהמחזור הארוך כל חודש ענד יש כך ציפייה תבררי את זה ובעזרת השם כבר החודש הכל יהיה ביוץ מושלם שיוביל לתינוקי חמוד
אני יודעת שזה מבאס, אבל תנסי להיות אופטימית (מחר) ולקוות שזה יהיה המחזור האחרון שלך ל 9 חודשים הקרובים!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מעצבנת המכשפה הזאת !!!!!!!!! לא נורא אני מאמינה שחודש הבא יהיה יותר טוב :) בהצלחה ושנשמע רק דברים משמחים ובקרוב מאוד
לא נורא להפסיד למכשושה. אחרי הכל להילחם איתה זה לא כוחות. איך אפשר להילחם עם כזה דבר מכוער. הניצחון השלם הוא הנחישות וההתמדה ובלי להישבר. זה אתגר, זה קשה אבל זה יבוא.