מעניין אותי הדעה שלכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם אחות/ אח לשכן יגידו לכן שהם אהבו מאוד את השם שנתתם ליל/לידה והם גם רוצים לקרוא ככה לילד/לידה שלהם

יפריע לכן? תעלבו?תכעסו?תסכימו?תשמחו?

23 תגובות
עמוד 1
  • אני אופתע כמובן. אבל אכעס או אעלב לא יודעת.

אבל זה יהיה מוזר בעייני זה בטוח. אני בטוחה שדבר כזה לא יקרה גם.

לאבא שלי יש עוד 3 אחים. לכל אח/ות נולד בן להם הם קראו גיא על שם סבא שלי ז"ל...

אז תלוי בנסיבות לפעמים.

• לא הגיוני בעליל
    משתי הצדדים
    כל אחד רוצה את השם הייחודי במשפחה לילד שלו <מדברת לפחות על הרוב>
    אומנם הוא אוהב אבל אין מצב שהוא או אשתו לבסוף יקראו בשם הזה !!
    זה יחמיא שהשם מוצא חן בעיניהם אבל דבר כזה לא יקרה לעולם!

• זה קרה לי עם אחותי רציתי לקרוא לילד שלי אמיר ואז שהיא שמעה היא גם רצתה..האמת? זה קצת ביאס אותי..
    אבל בסוף היא קראה לו ליאור ואני לשלי אתן יודעות איך קראתי
  • ב"ה

ממש לא מפריע לדעתי! אולי אופתע כי לנו יש שמות ישנים יותר ( לא מתחברת למודרני ) ואילו אחי וגיסתי אוהבים שמות חדשניים , לי יש 2 בנים ולהם בת כך שעדיין בשמות זה קצת בעייתי,אבל גיסתי אמורה ללדת עוד 3 שבועות וזה בן!!

יש לי בן דוד ששם של הבת שלו: שרה-תהילה , אחותו ( ז"א בת דוד שלי ) כשנולדה בתה שאלה אותו אם תוכל לקרוא לבת תהילה והוא הסכים .

• אז גם אני הייתי קצת נעלבת - חשבתי שזו רק אני

• אין מצב שזה יקרה... אני לא אגיד לא כמובן אבל יודעת שאין מצב...
    אחי למשל ממש אוהב את השם אביב אבל לא קרא לבניו בשם הזה כי לבן של אחותי קוראים אביב... זה מוזר מדי... אנחנו יותר מדי קרובים בשביל לתת אותם שמות
    זה כמו שאני לא אקרא לשני ילדיי באותו שם...

• אין מצב שזה יקרה
  • אני אתעצבן!!!!!!!!!!!!!!

אני ילדתי ביולי וקראתי לילד אוראל
  • אז אחותי הגדולה מאוד אוהבת את השם אוראלי אבל בגלל שאני קראתי לנסיך של אוראלי וגיסתה מצד בעלה קרא לבן שלה אוראל - לא היה לה נעים והיא קרא לבן שלה אור

• לי זה ממש יפריע!
    אצלינו בכלל לא נהוג לתת את אותו השם לילד שכבר יש במשפחה.
    יש לי בת דודה שילדה לפני כמה חודשים וקראה לבן שלה איתי. כ"כ התעצבנתי וגם עשיתי לאבא שלי שטיפת מח על זה!!!

• אחיות שלי ואני עשינו הסכם לפני הרבה שנים ובו כל אחת נתנה שני שמות
    (שם של בן ושם של בת) שאנחנו רוצות...
    ואף אחת לא גונבת לשנייה את השם.
    אפילו שאני מאוד אוהבת את השם אביגיל, שמרתי אותו עבור אחותי
    (אפילו שהיא עוד לא נשואה...)

• אין מצב שזה יקרה....
    ואם זה יקרה - אז לא אסכים .
    אין מה להעלב מזה .. בס"כ זה מחמיא אבל לא ארשה . זה שם יחודי לילד שלי ..ואני רוצה ששאר כך לפחות במשפחה

• אני חושבת שלכל ילד יש את המיוחד שלו
    וממש לא יפריע לי שיקראו בשם שך הנסיכה שלי
  • לא יפריע
    יש בן דוד לבעלי שקרא לילד שלו כמו שלנו
    וזה היה די מצחיק טוב ששם משפחה שונה במקצת
  • אין מצב שאני אתן לזה לקרות
    אני רוצה שם מיוחד שלא יהיו עוד כמוהו בגן או בבית ספר
    אז שיהיו במשפחה?? אין סיכוי

• לי אישית לא אכפת
    אני מאלה שלא אכפת להם שירקאו לילד בשם של הילד שלי או שיקנו בגד כמו שלי או כל דבר אחר כל שלי
    אבל מכירה כאלה שמפריע להם
    יש לי חברה כזאת שיש לה בת כששמעה שיש לי בן וידאה שלא אקרא לו בשם שהיא אוהבת לבן שהיא מתכננת בעתיד
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • לי קרה איזה קטע עם חברה שהיא אמרה לי יש לך שם לבת אמרתי לה יש לי כמה נראה כבר..
    אז היא אמרה לי שהיא תיקרא לבת שלה " עלמה"
    די נדלקתי על השם..
    והיא נכנסה גם להריון וגילתה עכשיו שיש לה בן
    אז היא שאלה אותי איך תיקראי לבת שלך אמרתי לה דווקא נורא אהבתי את השם עלמה,"
    אז היא עשתה לי פרצוף של " את גונבת לי תשם"..

• לי לא היה כ"כ אכפת.....אם זה לא שם ממש מקורי אז כולם מכירים אותו וזכותו של כול אחד..אבל אם זה שם מקורי אז לדעתי צריך לשאול רשות.
    טגב אני נתתי לב שלי גילי...ואמא שלי מתה עליה ועל השם שלה והיא לא מרשה לאף אחת לקרוא אותו שם..היא טוענת שהוא יחודי רק לה והיא היחדיה שמםארת את השם....חחחחחח
  • אצלנו בעדה(קווקזים)זה איסור מוחלט ולא רק אחים בכלל בכל המשפחה דודים בני דודים וכו'

• אני לא הייתי נעלבתצ אך כן הייתי מאוד מופתעת מהסביה הפשוטה שזה לא מקובל זה הכל
  • לי זה ממש לא יפריע! כל ילד עם השם שלו!

• לי ממש אין בעיה עם זה, ההיפך זה דווקא נחמד.
    לאמא שלי יש שלוש נכדות על שמה. גל הגדולה, גל הקטנה וגליה. לצערי לפני כחודשיים הרב של אחותי ביקש ממנה שתחליף את השם גל כי זה לא שם תורני וכך גם לגבי שם של הבת הקצת יותר צעירה.
    חבל שאחותי התבקשה לשנות גם את השם של הילדה השנייה- כי לה קראו שחר עד לפני חודשיים ולחתיכי הקטן שלי קוראים שחם- זה דווקא כייפי שהשמות נשמעים דומה.
    גיסתה של אחותי עשתה ברוגז בגלל שמות זהים במשפחה.
    ומעיין30- גם אני קווקזית ודווקא אצל המשפחה המורחבת שלי יש לא מעט עם שמות זהים לשני נכדים לפחות.....

• אני לא קוראת לאאף אחד מהילדים שלי יובל כי ככה קוראים לבת דודה שלי
    אני לא חושבת שימצא חן בעיני אם אחי יקרא לילד/ה שלו להב או נועם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה