ממש חוצפה!! מנהלות לטיפולכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כחודשיים היתה פה הגרלה באתר "יולדת" על איזו עגלה, ראיתי שזה לא סתם ומיליתי פרטים. שכחתי מזה לגמרי...

אתמול מתקשרת אלי בחורה, לא צעירה, ומציגה את עצמה בשמה. ופונה אלי בשמי!!!
    אומרת לי שלפני כמה חודשים היתה הגרלה אבל היא נגמרה מזמן

אבל

יש לה הצעה אחרת בשבילי לגבי....

שימור דם טבורי

10 תגובות
עמוד 1

• שירני אני פשוט חולה עליך

• החוצפה הזאת יש אותה בכל מקום , במיוחד שמוסרים פרטים באינטרנט !
    אני נמנעת מזה לחלוטין ! כנ"ל כל הפרסומים בפייסבוק, כמו לרשום את המספר טלפון בשביל
    להכנס להגרלה חינם של הלוטו
    אני לא אעשה את זה.
    תפני להדס אולי היא תוכל לעזור לך !

בוקר כיייייייייייפי

• ב"ה

• שירני, עד כמה שזכור לי, היה רשום שהם עושים את זה בשיתוף עם השימור דם טבורי.

• שירני אני מסכימה איתך
    אבל כמו שנטלי ציינה זה ככה בכל מקום באינטרנט - איך אנחנו מקבלות אס אמ אסים כל הזמן? איך בפייסבוק יודעים איזה פרסומות בדיוק לשים לך בצד?
    אני אפנה את העניין להדס אבל אני מאמינה שאיפשהו באותיות הקטנות בתקנון ההגרלה זה היה מצויין כאפשרי

• זה לא בסדר שמשתמשים בפרטים שלך!!!!
    בלידה האחרונה פנו אליי בבקשה לתרום דם טבורי ואני ובעלי הסכמנו ללא היסוס- אם את לא מתכוונת לשמר הייתי ממליצ לך לשקול תרומה של דם טבורי- זו הצלת חיים!!!

• לילך לא בכל ביח לוקחים תרומת דם טבורי
    למשל אני ילדתי בבני ציון ושם לא מקבלים תרומות
    זה ממש כאב לב שככה זה הלך לפח במקום להציל חיים

• סיוון-
    עם שני הגדולים שלי פיספסתי תרומה, כי שמואל נולד בערב וגליה נולדה בשבת.
    נציגי תרומת הדם הטבורי מגיעים רק בבוקר ובימי חול וחבל שבזמנים אחרים מפספסים את ההזדמנות הזו. אבל העיקר הכוונה!

• איך אני אוהבת כשאת כועסת ;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה