היי בנות צריכה תמיכה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! אני חדשה בפורום אבל תמיד הייתי נכנסת לפה אבל אף פעם לא נרשמתי. הסיפור שלי הוא כזה:אני בת 29, אני ובעלי נשואים שנתיים וחצי, ישר אחרי החתונה סיימתי עם הגלולות והתחלנו לנסות להביא ילד. לאחר חצי שנה של אי הצלחה פנינו לרופא נשים שלי, ששלח אותי ואת בעלי להמון בדיקות. לבסוף גילו אצל בעלי איזוספרמיה חסימתית- מצב שבו אין תאי זרעים חיים בזרע שלו. לאחר אין ספור רופאים (שבהם היו כאלה שאמרו שאין לנו סיכוי לילד משלנו ושווה לנו לחשוב על תרומת זרע או אפילו על אימוץ) סוף סוף מצאנו רופא טוב( ד״ר מדגר) שניתח את בעלי ומצאו אצלו זרע והקפיאו כמה מנות. אנחנו התחלנו בטיפולי ivf , אחרי החזרה שלישית בערך היה היריון אומנם בשבוע 9 לא היה דופק לעובר ועשו לי גרידה באסותא. המשכנו עם הניסיונות עשינו עוד שאיבה ועוד 2 החזרות אומנם העוברים לא נקלטים אצלי משום מה. עכשיון אני אחרי טיפול ivf נוסך והחזרת 3 עוברים טריים. בטא רק בעוד שבוע ימים, והאמת שכבר אין לי כוח לציפיות האלו ולאכזבות  אני כל היום חושבת על זה, מנסה לנוח וכאלה אבל לא ממש מצליחה!אני אומרת מה הסיכוי שאחרי 3 שאיבות ו6 החזרות הפעם זה יצליח... אני לא יכולה כבר לשגע את בעלי הוא ממש תומך והכל אבל גם הוא על הסף כבר.מצב מאוד לא פשוט, איך אני שורדת עד בדיקת בטא? בבקשה צריכה תמיכה ואנרגיות חיוביות 
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מירה,

הסוד בטיפולי הפוריות זה המון סבלנות ואופטימיות...

גם אני נשואה שנתיים וחצי וגם אני הפסקתי גלולות מיד לאחר החתונה.
    אני ניסיתי שנה באופן טבעי וכשראיתי שזה לא מגיע פנינו לטיפולי פוריות ושם התגלתה בעיה זרע אצל בעלי,

לאחר שאיבה 3 והמון החזרות מוקפאים, נקלטתי מעוברים מוקפאים אך לצערי ההיריון לא שרד חזרתי שוב לטיפולי פוריות, עברתי שאיבה 4 וצערי לא נקלטתי, תוך כדי, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית והסירו לי הידבקויות. כרגע אני ממתינה לטיפול חדש לפני החזרת מוקפאים שנותרו לי מהשאיבה האחרונה.

אני כ"כ מבינה לליבך, כי התהליך הפיזי והנפשי שאנחנו עוברות כ"כ קשה. אבל בסופו של דבר זה יגיע לכולנו. עניין של זמן!!!

מאחלת לך המון בהצלחה והלוואי שתבשרי לנו על בטא חיובית לשנה החדשה!!!

הסיפור שלנו די דומה ואני מאחלת לך , לי ולשאר הבנות שעדיין מנסות שזה יבוא בקרוב... אמן!!!!!
  • לשגית 32
    תודה על התמיכה! את מקסימה
    אכן סיפורים שלנו קצת דומים, אני גם מאחלת לך שהפעם זה יצליח
    צריך מאווווד להאמין!! אמן!
  • היי מירה,

קודם כל המון המון בהצלחה
    צריך בטיפולים המון סבלנות ...
    והסיכויי תמיד יש כל עוד יש עוברים....
    אני נקלטתי אחרי 12 טיפולים ועכשיו אנחנו כבר בסבב ב' ועברנו כבר 6 טיפולים.
    סיכוי תמיד יש.
    צריך רק הרבה סבלנות ואמונה שזה יגיע.
    תנסי להעסיק את עצמך (עם כל הקושי) ואנחנו נעזור לך לעבור את השבוע הזה....
  • כשהתגלתה בעיית זרע ובעלך נותח, הניתוח לא פתר את הבעיה?
  • קודם כל תיהי אופטימית, תמיד קיימים סיכויים עם התפתחות הרפואה של היום. רשמת שהוקפא זרע זה כבר טוב, זה יספיק להביא ילדים. אולי בהפריה יהיו תאומים... מחזיקה
  • ברוכה הבאה לשהות קצרה בע"ה..

אין ספק שהטיפולים מייגעים , מתישים, ומייאשים..

אבל אל תתיאשי לא את ולא בעלך, הרי נקלטת כבר פעם אחת, אז הסיכויים מאוד טובים שתיקלטי שוב

סטטיסטית הסיכוי ששוב תעברי הפלה מאוד נמוכים..

יש זרע וזה כבר טוב!! תאחזי במה שיש לך וזה יבוא גם לך!!!

אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק לבטא מהממת!!!
  • יאווווו בנות תודה!
    אתן מקסימום!
    לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות מעודדות!
    לloli13:
    הניתוח שבעלי עבר אכן עזר, זה אפילו היה ניתוחון מפני שבדרך כלל
    גברים שיש להם אבחנה כזאת עוברים ניתוח בהרדמה מלא במלהכו ״פותחים״ את האשכים
    ומחפשם האש יש זרע בפנים. לשמחתינו אצל בעלי לא הגענו לשלב הזה כי מצאו זרע באמצעות
    דקירה של אשך בלבד וכרגע יש הרבה מנות קפואות שניתן לעבוד איתם.
    אז זה מאוד מנחם כי המצב יכל להיות גרוע בהרבה ואז באמת היינו נאלצים להשתמש
    בזרע של תורם....
    תודה שוב לכולן
  • המון בהצלחה
    ואם תרצי לדבר [email protected]
  • היי מתוקה ,כולנו כאן מבינות לליבך ולכאבך,יש כאן שנקלטו בהפריה ראשונה ויש כאלה בעשירית ויש כאלה שעדיין לא ,שורה תחתונה שכולן נקלטות ויש תקווה.
    אני רוצה לחזק אותך ולעודד בסיפור אישי של זוג שאם אני לא טועה עם אותה בעיה כמו של בעלך אבל אצלהם המקרה הוא קצת יותר קשה ..
    כיום למיטב ידיעתי הם בהריון של תאומים( ...אחרי הפריה שניה כמדומני)
    אז עם כל הקושי ,וקיים קושי אני יודעת תנסי לשמור על אופטימיות ולחכות בסבלנות גם ל שלך שממש בדרך
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה