צריכה חיבוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אריאל אוהבת את הגן אבל לא אוהבת שאני הולכת, לא אוהבת שאחרים אומרים לה מה לעשות... כבר יומיים שהיא עצבנית שם, הגננת אמרה לי שהיא משתפת פעולה אבל שפתאום היא נתקפת בבכי ונזכרת באימא...

שאלתי את אריאל אתמול למה היא בוכה בגן אז היא אמרה לי "כי אני רוצה אימא שלי" הרסה לי את הלב...

תגידו לי שזה יעבור לה..

היא כל כך חברמנית, חכמה, פקחית שאני רוצה שהיא תהנה בגן
    אבל בנתיים לשתינו קשה... אני כמובן מסבירה לה שכיף בגן ושאימא תחזור לקחת אותה ושהיא צריכה להנות ובתגובה נתקלת בתגובות כמו "אני רוצה אימא שלי" או "לא ילדים, רק אימא..."
16 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

מאמי!! קודם כל

• כפרונה עליה . אפילו הלב שלי יוצא אליה....

בטוח שזה עובר ... ומקווה שיעבור בקרוב . תמשיכי להגיד לה כמה כיף בגן ותשדרי לה כל הזמן בטחון שאת מרוצה מהגן כמובן שאת הולכת וחוזרת לקחת אותה .

• חיייבבבווווקקקקקייייי

• בובה, קודם כל טוב שאריאל מסבירה לך מה קשה לה
    חשוב כן לדבר על מה שהיא מעלה ולא להגיד לה כייף בגן
    כי אולי בשבילה כרגע הרבה יותר מעניין להיות בבית ביחד איתך
    חשוב לשקף לה את מה שהיא מרגישה
    ״יום בכית בגן כי.... מותר לך להיות עצובה אבל תמיד תזכרי שבסוף היום אמא באה לקחת אותך״
    אחר כך לבקש ממנה לספר על משהו מעניין או משמח שהיא עשתה בגן
    ולהתלהב ביחד איתה
    ותמיד לזכור שהיא בת שנתיים וזה שינוי גדול והיא סך הכל מתאקלמת יפה

איך היא נפרדת בבוקר? יש לכן טקס קבוע? היא יודעת מה סדר היום?
    מתי את מגיעה? אחרי איזו פעילות? זה הרבה פעמיל עוזר..
    איך היא במעברים בגן בין פעילויות? תשאלי את הגננת, בדרך כלל אם יש
    לילד קושי מהותי זה יעלה שם.

וזה שאריאל לא אוהבת שהגננת אומרת לה מה לעשות, זה בכלל לא קשור אלייך
    ואל תדברי איתה על זה גם, מה שבגן נשאר בגן
    שהגננת תתמודד עם זה בכוחות עצמה

אם תרצי אני יכולה לעשות לה ספרון על הליכה לגן

• קטנטונת חמודה, מאמי זה עובר
    אבל אני מבינה אותך זה קורע את הלב
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • בטח שזה יעבור

• זה יעבור, היא עדיין לא רגילה וזה טבעי שקשה לה.

תהיי חזקה בשביל שתיכן .
  • תודה על התמיכה... אני מחכה כבר שתגיע השעה לקחת אותה

כשהיא רואה שאני באה לקחת אותה היא רצה אליי ושוב בוכה :/
  • אריאל לא תינוקת קטנה, היא ילדה גדולה, חכמה ובוגרת ולכן קשה לה כל כך. זה עולם חדש בשבילה - סביבה אחרת לגמרי ואין מה לעשות - גם הגננות הכי חמות ואוהבות לעולם לא יחליפו את אמא, ואריאל לומדת את זה. לאט לאט היא תגלה את הכיף שבלשחק עם חברים, היא תמצא לעצמה פינות משחק או מתקנים שהיא אוהבת במיוחד ופשוט תמצא את הפינה של עצמה - ואז היא כבר תחכה בקוצר רוח להגיע בבוקר. אין לי ספק בכלל שנתת לה את הכלים הטובים ביותר ובקרוב כבר תראי את השינוי.

נשיקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה