שבוע 37 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייייי בנות,

ברוך השם אני בשבוע 27, הריון ראשון!!
    המשוער שלי ב29.9 בע'ה...
    יש סיכוי שאני אלד לפני? מה הסיכויים? וכמה זמן לפני?

אורית
11 תגובות
עמוד 1
  • אי אפשר לדעת .
    יש כאלה שמושכות עד 42 ויש כאלו שיולדות לפני ... מעטות הבנות שיולדות בתאריך התלמ ....

• בהריון הקודם ילדתי בשבוע 38+4 והפעם בשבוע 37+1 . את לא יכולה לדעת איך הגוף שלך יתנהג. לרוב לא יולדים בתאריך המשוער.
  • יש סיכוי להכול- כל לידה בפני הזמן. אומרים שהממוצע של לידות בהיריונות ראשונים עולה על 40 שבועות - אני ילדתי בשבוע 40 פלוס 2 אחרי זירוז, כך שזה יכל להתארך עוד.

• הריון הראשון 37+2
    ועכשיו 35+2

אז הול פתוח

• חחחח זה ממש אבל ממששששש שונה מאחת לאחת....

הייתי מעדיפה שזה יהיה לפני ולא אחרי המשוער חחח
    למרות שהבטן שלי קטנה ולא כבדה.
    בע"ה שזה יבוא זה יבוא בלי לשאול אף אחדדדדדד.....
    אורית
  • אורית- גם מבחינתי ללדת בכל לידה לפני הזמן ולא בגלל הבטן הענקית שיש לי בהיריונות אלא בגלל הסקרנות והרצון להחזיק את פרי היצירה שלי!

• לילך,
    אין ספק!!!!
    כמה שזה מסקרן ...במיוחד שאני לא יודעת מה המין ובעלי כן יודע!

אורית
  • ואוו- כל הכדד שהצלחת לגבור על יצר הסקרנות- אני חיכיתי בשקיקה לזהות את מין העוברים וברגע שזוהה המין כבר הם נקראו בשמות אותם אמוים היו לקבל אחרי הלידה.
    אין לך עוד הרבה מבחינת מוכנות העובר כבר מושלם ומוכן ליציאה- רק שישתדל לעשות את זה כמה שיותר מהר.

• חחחחח כן הרבה לא מצליחים להבין אותי... איך התאפקתי עד עכשיו.
    האמת שזה כייף... ממש הפתעה ללידה...
    שווה לנסות

רק שאני לא אלד בכיפורררררררר...

אורית
  • דווקא זה טוב ללדת בכיפור הכבישים פנויים.... מאחלת שתלדי בזמן שהכי מתאים לכם!!!

• חחחחחחחח כן אה...

בעזרת השם כשזה יגיע זה יגיע...

תודה רבה נשמה.

אורית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה