היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם למשל אני יניק רק כשאני חושרת הביתה ב4 נניח ואז בלילה ובבוקר..זה יחזיק מעמד יש סיכוי???כי אין לי כוח לשאיבות האלו..אבל כשאני אל שואבת אני מרגישה שהחלב הולך ונגמר....כי אני שואבת רק 50 כי אין לי זמן ואז הכול מתוכנתת ל50 ואז גלגל............. מישהי התנסתה בזה פעם???
5 תגובות
עמוד 1
לפי מה שאני יודעת אם את רוצה להמשיך להניק, גם באופן חלקי, התרוקנות השדיים צריכה להיות עקבית, ז"א עלייך לשאוב בערך בזמנין שהידל/ה צריך/כה לאכול. אחרת זה ילך ויפחת, גם בגגל מעט הנקות וגם בגלל שהן לא רצופות. אין ביקוש - אין חלב...
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
זהו זה הבעיה......אווף אני רוצה להמשיך אבל קשה לי לתמרן בעבודה עם השאיבות....ואז אני לא שואבת /שואבת פחות מידי ואז בארוחה הבאה אין הרבה ואז ככה זה מתגלגל ובפעם בלילה היה כמויות של חלב עכשיו כבר ממש לא...אוף אני רוצה להמשיך ואולי גם רוצה להפסיק כי אין לי מספיק ואני רוצה ישגדל (הוא די רזה) אבל מה שמונע אותי מלהפסיק זה החיבור המדהים הזה שיש לי איתו כשהוא יונק......
אני הנקתי מלא במשך 4.5 חודשים עד שהלכתי לעבודה. זה לא נעים לשאוב בעבודה (במיוחד כשיש ישיבות שאת מאחרת אליהן) וזה גם לא נעים לאחסן את החלב במקרר הציבורי... אני הפסקתי כי הרגשתי שהילדה קיבלה ממני במשך החודשים שכן הנקתי את החיסונים ואת המצרכים החיוניים... אולי הייתי ממשיכה אם לא הייתי עובדת אבל בשילוב עם עבודה זה מאוד קשה! גם ככה מגיל 5-6 חודשים מתחילים לשלב ארוחות מוצקים כך שהחלב הופך להיות אוכל פחות מרכזי... אני באופן אישי בדעה שלא צריך להתאבד על ההנקה כשקשה במיוחד בתור אישה עובדת אני חושבת שיש הרבה נחת כאשר יש אוכל זמין (תמ״ל)
אני הנקתי בבית 4.5 חודשים .... ואז כשחזרתי לעבודה הנקתי בבוקר ( לפני העבודה) ואז הייתי שואבת בהפסקה בערך ב 13:00..הציצי היה מלא מלא והיה יוצא 120-150 ...ואז הייתי מניקה שוב ב16:00.... לאט לאט החלב התמעט והתמעט כי הילדה גם התחילה לאכול מוצקים .. והכמות ירדה ל50 cc.. וראיתי שהיא רוצה לינוק פחות ופחות .... אז זה גם השפיע על הכמות חלב .... כנראה שהייתי צריכה לשאוב יותר ולא רק פעם ביום ....
אני חושבת שאם הגוף יתרגל שהוא צריך לייצר X כמות חלב רק ללילה ובוקר וב4 אז זה יעבוד. יקח איזה יומיים שלושה עד שיסתדר. אבל אם תניקי בשגרה (ולא משנה איזה שגרה) אז אני חושבת שאין סיבה שלא יהיה. אני עד עכשיו מניקה, אבל רק לפני שינה, אז במהלך כל היום יש לי ציצי ריק בערך ולקראת הלילה אני גודלת במידה חחח.