היה מדהים בבדיקה:)!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כמו שאמרתי לכן הייתי עם בעלי אתמול בבדיקה והיה פשוט כייף לראות איך הוא מתרגשששש וכנראה שגם התינוק התרגש כי הוא לא הפסיק לקפץ!!אפילו הרופא צחק חחח כל פעם שאני אצלו לו הוא נותן לי תמונה שלו אז הפעם הרופא תפס אותו כשהוא מרים תיד וזה נראה כאילו הוא עושה לנו שלוםם תראו אני מקווה שתבינו שם תתמונה אפילו רואים 5 אצבעות http://www.siz.co.il/my/jzinjjobmjyg.jpg
    בקיצור היה פשוט כייף עכשיו בעלי גם נראה אחרת כי הוא כבר ראה ממש תינוק ברוך ה' תודה לאל

7 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף, אה??? הכי מיוחד ומרגש בעולםםם!!!!!
  • כן ביום ראשון יש שקיפות הרופא אמר שאצלו המכשירים יותר מתקדמים ויראו בבירור הכל איזה כייף!!!

• איזה יופי
    ב"ה שהכל בסדר
    ואכן כל בדיקה ובכלל בשבועות מתקדמים זה עוד יותר מרגש

• כן עכשיו כשזה מעל הבטן זה טוב אני יכולה לקחת את בעלי ואת אמא שלי גם שתתגרש קצת מהנכד/ה הראשון שלה חחח

• זה כל כך כייף שיש מכשיר שבאמצעו אפשר לראות את עובר שלנו. כל ולטרסאונד מרגש בפני עצמו!!!

• איזה כיף !!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה